A forrónaci nejlonharisnyával gáz?
Figyelt kérdés
Kék farmer rövidnadrág és testszínű nejlonharisnyával venném fel.2010. máj. 6. 20:35
1/11 anonim válasza:
nem,több lányon is láttam már ilyet..
2/11 anonim válasza:
hááát nem leht nem röhögni azokon akik kb 10árnyalattal sötétebb harisnyát hordanak... meg az is elég ronda amikor a nadrág alól kilóg az a fenti vastagabb része a harisnyának. bocsi nem tudom annak mi a neve :)
de ha ezeket a hibákat nem követed el, akkor szerintem nem gáz :)
3/11 anonim válasza:
Tök gáz! Már miért vennél alá harisnyát?
5/11 anonim válasza:
a forrónadrágnak nem az a lényege, hogy ne legyen meleged? felesleges nejlonharisnya jó időben oO amúgy nem gáz, ha kicsit hűvösebb az idő, és ilyen normális színűt választasz:) de pl láttam forrónacit neon színű harisnyával, egy darabig ez volt a divat télen oO na, azok hülyén néztek ki.
6/11 anonim válasza:
Én azzal szoktam hordani, de nem éreztem gáznak sosem.
7/11 A kérdező kommentje:
Azért kellene a harisnya meg sportolok és sebes a lábam vagyis nem seb hanem lila foltok :/
2010. máj. 7. 07:27
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Miért lenne az?
9/11 anonim válasza:
hm én a fekete forrógatyómat fekete harisnyával vettem fel. de sztem testszínűvel is jó :). a farmerhoz az illik :)
10/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz...
akinek szőrös a lába egy kicsit és nem akarja szőrteleníteni, vagy ez az, hogy sebes, akkor mit csináljon??? akkor vegyen fel harisnyát...
semmi gáz nincs benne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!