Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt már valaki a temu.hu...

Rendelt már valaki a temu.hu oldalról?

Figyelt kérdés
nagyon szép dolgok vannak rajta,de nem tudom,megbízható-e?

jan. 10. 20:09
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
közben látom,hogy átverés!!!
jan. 10. 20:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi már 2x rendeltünk, semmi gond nem volt.
jan. 10. 20:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem vertek át.

Vagy 6* rendeltem.

De nem ruhát, cipőt.

Műszaki cikkeket csak, nem volt gond..

jan. 10. 21:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne átverés? Mielőtt rendelsz valamit, nézd meg a véleményeket az adott termékről, eladóról. Én szeretem átnézni a fényképes véleményeket, hogy lássam, hogy a valóságban is ugyanazt kapták-e meg a megrendelők, neked is ajánlom.

Mint bárhonnan, onnan is okosan kell rendelni. Mielőtt rendelünk valahonnan, utána kell nézni az oldalnak. A Temun sok eladó van, ezért mindig annak az eladónak nézz utána, akinél kinézted a terméket.

jan. 10. 21:16
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ma már kismillióan rendelnek a temuról, nagyon felkapott lett. Nem átverés. Barátom már az elmúlt 1 évben rengeteg dolgot rendelt onnan. Megkapott mindent rendben.
jan. 10. 21:22
 6/17 anonim válasza:
100%
Igen. Megbízható, de érezni a minőségen hogy spórolnak az anyagon. De van a párja a Joom, onnan ne vegyél semmit. Többet von le a számládról mint amennyit kiír
jan. 10. 21:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A temu nem átverés. Megérkeznek a csomagok, DE! A ruháknál figyelj, kaptam már onnan nagyon jó anyagú ruhákat, de párom rendszeresen pocsék anyagút rendel.

Nézd meg a mások által feltöltött képeket, olvasd el a termék leírását, hogy milyen anyagból van. Még annyi, hogy a méret meglepően pontos

jan. 10. 21:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Sheinről szoktam, az is hasonló. De eddig a minőséggel meg vagyok elégedve úgy 90%-ban.
jan. 10. 21:30
 9/17 anonim ***** válasza:
10%
Adathalász cég. Ha viszont olyan emaillel és jelszóval regisztrálsz amit máshol nem használsz, illetve egyszerhasználatos kártyával, nem tudnak megkárosítani. A termékek meg hát tipikus occó kínai Ali meg Ebay minőség.
jan. 10. 22:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
"Közben látom, hogy átverés." Ezt hol látod? Miből gondolod, hogy ha egy cég már több éve létezik igen kiterjedt forgalommal, az átverés? Pontosan hogy ver át? Egyébként nekem az első tapasztalatom velük az volt, hogy nem érkezett meg az áru, de visszautalták a pénzt. A következő vásárlás már megvalósult.
jan. 10. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!