Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt már valaki a temu.hu...

Rendelt már valaki a temu.hu oldalról?

Figyelt kérdés
nagyon szép dolgok vannak rajta,de nem tudom,megbízható-e?

jan. 10. 20:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim szoktak onnan rendelni, nem volt probléma eddig.

A minőség nagyon egyszerű, ne várj túl sokat.

jan. 11. 07:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem átverés, viszont bizonyítottan ellopja az adatait a vásárlóknak.
jan. 11. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Milyen adatait és mit csinál velük?
jan. 11. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
59%

13-as:

Email, jelszó, lakcím, kártyaadatok stb.

Eladja.

Korábban már betiltották a cég működését az EU területén miután lebuktak, de kijátszották egy egyszerű trükkel, nevet változtattak PinDuoDuoról Temura. Pontosabban a Temu a leányvállalatuk.

(Cyberseces vagyok, több Temus ügyfelem volt már mint "kamuTemus" akik scammer oldalra tévedtek)

jan. 11. 16:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem volt bajom a Temuval. De ismerősömnek pl azután próbáltak meg levonni pénzt a kártyájáról, hogy a Live Nation oldalon vett koncertjegyet, pedig az aztán egy elég népszerű, ismert oldal. Vigyázni kell nagyon hogy ne lehessen hitelesítés nélkül semmi pénzt levenni a kártyáról, mert ki tudja honnan lopják el az ember adatait.

A ruhák amúgy nekem pont nem annyira váltak be Temuról, nem jó az anyaguk. De lehet nézni a termékek alatt fényképes véleményeket, azok elég jól mutatják a valóságot. Ruhát én nem akarok már onnan rendelni, de pl ékszert sokszor szoktam.

jan. 11. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ott is vannak szintek, nyilván a pár száz Ft-os kacatoktól, 1-2 ezres felsőktől, 4-5 ezres cipőktől nem szabad nagy csodát remélni, ez igaz az összes ilyen oldalra. Ellenben kicsit többért (de még mindig a sima bolti árnál kevesebbért) vannak jó dolgok is. Párom rendelt Temuról egy marha nagy túra hátizsákot, talán 60L is megvan, 14 vagy 15 ezer volt, ez elég soknak számít az ilyen oldalakon, de ha mondjuk egy sportboltban akarsz hasonlót, az 20-30-tól indul, az alsókategóriás márkák esetében, ez meg a maga kaliberében “prémium”. Másfél éve használja lassan, kifejezetten erős, strapabíró anyagból készült, rengeteg zseb, cipzár stb van rajta és mindegyik hibátlan (ellentétben az én mini táskámmal egy menőbb plázás boltból majdnem ugyanennyiért, ami 2 hónapot bírt), nem szakadt a bélése sem, pedig nyúzza rendesen munkában, rengeteg cuccot hord benne. Ez a vétel abszolút megérte.

Én Shein-ről szoktam harisnyákat, bugyikat rendelni, a méretezés kicsi, legalább eggyel nagyobb kell, de egyébként a minőségük teljesen elfogadható annyi pénzért, sőt. Cipőim is vannak, 6-8 ezerért kb a Deichmann, CCC alacsonyabb kategóriáját hozzák, amiket viszont már sokszor 20 környékén adnak, de minimum 12-15 ezerért. Illetve rengeteg apróságot is vettem már, kulcstartók, kitűzők, sütőformák, karácsonyfadísz stb stb, ezek darabonként az 500 Ft-ot sem érték el általában, tehát ha egy hónap után kuka, az sem egy nagy kiadás.

jan. 13. 02:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem átverés, én havonta 4-5x rendelek onnan.

Zoknikat, nacit és néga pár felsőt, de leginkább ilyen dísztárgyakat és tollakat szoktam onnan rendelni, eddig semmi baj srm volt egyikkel sem

jan. 22. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!