Nektek milyen papucsotok van?
Figyelt kérdés
Fazon, márka, szín (esetleg kép vagy link róla), hány darab van belőle? Kort és nemet is írjatok.2017. jan. 29. 18:49
1/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
nekem egy házi belebújós mamuszszerűség, h+m, és szintén egy biopapucs-fazon, kínaiból, úgy emlékszem. amúgy sokat vagyok mezítláb/zokniban.
4/11 Sunshinedoll válasza:
Egy birkenstock papucsom van, bentre meg mamuszom a H&M-ből.
25l
5/11 anonim válasza:
Nekem most egy mamuszom van, amit névnapomra kaptam ajándékba, nem tudom, hol vették.
20L
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Kék, azt hiszem a Decathlonból vettünk pár éve anyumnak meg nekem is (páros papucs, csak anyunak más színű:D) de nem nagyon emlékszem már, lehet nem is onnan volt.
19/L
10/11 anonim válasza:
42 éves, középmagas, enyhén őszül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!