Van olyan magassarkú cipőtök vagy papucsotok amiben nem tudtok vezetni?
Figyelt kérdés
Nekem van néhány pár , szeretem is hordani őket de vezetni azt nem bírok bennük . Én vezetéshez leveszem , ti ilyen esetben mit csináltok ?2010. ápr. 2. 18:36
1/8 anonim válasza:
Beletaposnak a gázba körömcipővel,és nekihajtanak az első útba eső kamionnak.
2/8 anonim válasza:
Egy részükben még nem próbáltam vezetni, de nem is szándékozom (10cm-es elég vékony- és magassarkú cipők például, vagy fatalpú papucs). Van egy sportcipőm erre a célra a kocsiban, ha vezetésképtelen cipőben vagyok (azaz szinte mindig), lecserélem a sportcipőre. Kb. 2 perc az egész, és nem veszélyeztetem se magamat, se mást.
3/8 anonim válasza:
egyikben sem, ezért nemis hordok magassarkút, azaz nem csak ezért, hanem amúgysem. csak ünnepekkor, de akkormeg edzőcipőben vezetek és megérkezéskor átveszem a kocsiban.
24L
4/8 anonim válasza:
Mindegyik magassarkúmban tudok vezetni, kivéve az elöl platformos, magasabb talpúakat, mert azokban nem érzem a pedált.
5/8 anonim válasza:
vezetéshez kifejezetten stabil lábról el NEM mozduló vékonytalpú cipőket ajánlanak.
6/8 anonim válasza:
Egyik cipőmben sem tudok vezetni, ugyanis nem tudok vezetni :D
7/8 anonim válasza:
Márcsak azért sem vezetek magassarkúban, mert tönkretenné - leaglábbis a 3cm sarkúakat biztosan - nálam is a váltótutyi vált be :)
8/8 anonim válasza:
Van,akinek mindegy,mi van a lábán,így sem,úgy sem tud vezetni.De legalább a jogsi ott van a pénztárcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!