Miert baj az hogy ugy hordom a nadrágot hogy boxer széle kint van?
Figyelt kérdés
Anya szolt hogy miert hordom ugy mert most meleg van bent és polo nélkul vagyok csak nadrág van rajtam es boxer szélé kint van
miert baj az ??
2017. jan. 28. 19:22
1/7 anonim válasza:
Otthon nem gond. De máshol igen. Igénytelen. A boxer a fehérneműd. Nem illik kilátszania.
2/7 A kérdező kommentje:
ciki ha véletlen kilátszik boxer ha véletlen látszik ki?
2017. jan. 28. 19:29
3/7 anonim válasza:
"ciki ha véletlen kilátszik boxer ha véletlen látszik ki?"
Ez a mondatod ciki.
4/7 opened paradise válasza:
Otthon nem az,véletlen nem az,utcán,combig letolt gatyával az.
5/7 anonim válasza:
Csak nekem olyan beteg a fantáziám,hogy elsőre úgy képzeltem el,hogy a gatya lábszára olyan rövid,hogy kilátszik alóla a boxer?:"D
6/7 anonim válasza:
Otthon mindegy, de máshol igénytelen, röhejes, és homokos kinézetű leszel, ha kilátszik. Akár direkt, akár véletlen, teljesen mindegy.
7/7 anonim válasza:
De miért lóg ki? Miért nem lehet rendesen felhúzni azt a nadrágot, vagy miért kell a boxert hónaljig felhúzni ?
Az is nagy ötlet, hogy benti pólós melegben (min 22 fok), boxerben izzasztod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!