Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert baj az hogy ugy hordom...

Miert baj az hogy ugy hordom a nadrágot hogy boxer széle kint van?

Figyelt kérdés

Anya szolt hogy miert hordom ugy mert most meleg van bent és polo nélkul vagyok csak nadrág van rajtam es boxer szélé kint van

miert baj az ??

2017. jan. 28. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Otthon nem gond. De máshol igen. Igénytelen. A boxer a fehérneműd. Nem illik kilátszania.
2017. jan. 28. 19:26
 2/7 A kérdező kommentje:
ciki ha véletlen kilátszik boxer ha véletlen látszik ki?
2017. jan. 28. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"ciki ha véletlen kilátszik boxer ha véletlen látszik ki?"

Ez a mondatod ciki.

2017. jan. 28. 19:51
 4/7 opened paradise ***** válasza:
Otthon nem az,véletlen nem az,utcán,combig letolt gatyával az.
2017. jan. 28. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem olyan beteg a fantáziám,hogy elsőre úgy képzeltem el,hogy a gatya lábszára olyan rövid,hogy kilátszik alóla a boxer?:"D
2017. jan. 28. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Otthon mindegy, de máshol igénytelen, röhejes, és homokos kinézetű leszel, ha kilátszik. Akár direkt, akár véletlen, teljesen mindegy.
2017. jan. 29. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:

De miért lóg ki? Miért nem lehet rendesen felhúzni azt a nadrágot, vagy miért kell a boxert hónaljig felhúzni ?

Az is nagy ötlet, hogy benti pólós melegben (min 22 fok), boxerben izzasztod magad.

2017. jan. 29. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!