Ez a ruha jó szalagavatóra?
15 éves lány vagyok. Van ismerősöm a végzősök között, de külön senki se hívott. Csak úgy érdekel. Én ezt a ruhát venném fel:
Szerintetek egy 15 éves lánynak jó? És fekete vagy nude magassarkú legyen hozzá?
Sajnos en is elegansabbat neztem ki, de az utolso darab volt es el volt szakadva ezert a boltban hagytam. Mult het szombatom abbol allt, hogy ruhat kerestem. Vettem egyet, az nem volt szerelem, ezert visszavittem. De ruha meg kell es a h&m-be ez volt a legjobb es az azert megis csak jobb volt.
A ciporol annyit hogy en nude szinut vennek inkabb fel, mert nem vagyok tul magas es igy tul sok lenne a fekete. De a fekete cipommel itthon megneztem nem "nyom/vesz le" a ruha a magassagombol magassarkuval.
Ja, így érthető. :)
Akkor legyen ez, azért elmegy - ahogy írtam. :) Én is alacsony vagyok egyébként, de fekete ruhához mindig fekete magassarkút veszek fel, úgy van meg az összhang, legalábbis számomra. Egyáltalán nem szokott összenyomni. De persze ez nagyban függ a cipőtől is. Ha a nude jobban néz ki, előnyösebb a lábadon, akkor azt. Meg persze amelyikben jobban érzed magad, és amelyikben jobban tudsz majd táncolni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!