Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit illik felvenni szalagavatóra?

Mit illik felvenni szalagavatóra?

Figyelt kérdés

Most lesz Baratnőmnek és tesómnak is.

Fiús lányként mit kéne felvennem?

A szoknya,meg az ilyen habosbabos ruhák kilőve.

Mit illene?

2017. jan. 2. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Hat pont azt!

Vagyis szoknyat, es nem kell habos babosnak lennie , de egy elegans rendezvenyen illik egy nonek nokent megjelenni.

Amugy erdekes ez az onitelet hogy fius lany.

Lanyos fiuk mit hordanak..?

2017. jan. 2. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Fiús lány= nem szereti a szoknyákat, rózsaszín, flitteres, virágok ruhákat.

Szerintem egy fekete nadrág és egy elegánsabb blúz, blézer kombó megfelelő. Ilyenkor a végzősök a főszereplők.

Hány éves vagy?

(am lányos fiúk gondolom, meg azokat amiket a fiús lányok nem szeretnek, csak lightosabb verzióban)

2017. jan. 2. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem fekete, szürke, fehér, drapp gatya akkor, ozt nemtom, nem feltétlenül kell blúz, de talán valami annyira nem mindennapi, meg egy elegánsnak is elmenő, átlagos, sima szebb pulcsi. Meg valami ünnepélyesebb cipő talán. Én asszem, elég egy fekete bőr edzőcipő is, nem kell feltétlen magassarkú, abban úgyis úgy láttam, hogy gyakorolgattak még járni előtte az osztálytársaim. Szal cipőből is gondolom, valami fekete, v drapp, talán szürke is jó vagy fehér, nemtom.
2017. jan. 2. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Hány éves vagy, milyen jellegű ruháid vannak, magassarkút felvennél-e, a meglévő ruháid közül kell választanod vagy újakat is veszel erre az alkalomra?

Ha gondolod privátba is leírhatod, így hiába adok ötleteket, ha 5-ből 4-et felse vennél.

2017. jan. 2. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Ez tökéletes lenne: [link]
2017. jan. 2. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy elegánsabb overál például? Nézz be a H&M-be, linkelek egyet, de ha keresgélsz szerintem a többi üzletben akkor tudsz találni jobbakat is. :)

[link]

2017. jan. 2. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Overálra mindenképp kell blézer.

Amúgy egy fekete nadrág, szép pulcsi kombó is jó.

2017. jan. 2. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!