22 éves fiú vagyok, közel 190 cm magas és alig több, mint 80 kg. Hosszú ideje nem tudok hízni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem edzeni, akkor csak 60-65 kg lehettem hasonló magassághoz. Eleinte könnyen és gyorsan fejlődtem, aztán jó ideig stagnáltam. Sikerült "felmennem" körülbelül 86-87 kilóig, de ebben volt azért felesleges zsír is. Ezt sikerült ledolgoznom, most olyan 81-82 kg vagyok. Több, mint fél éve stagnálok, akárhogy edzek, akármit és akárhogy eszek, nem tudok hízni, sem izomban, sem zsírban. Ilyen kis girnyó maradok örökre? Mit tudok tenni?2017. jan. 22. 19:11
1/7 A kérdező kommentje:
A célom az, hogy 90 kg felett legyek tartósan, viszonylag alacsony testzsírszázalékkal (10-12% már elég lenne nekem akkor súly mellett).
2017. jan. 22. 19:13
2/7 A kérdező kommentje:
Szeretném, ha vastagabbak lennének a karjaim, lábaim, szélesebb a hátam, nagyobbak a mellizmaim...ehhez ha lenne egy kis "hasam", nem lenne gond. De semmilyen szinten nem tudok már hízni.
2017. jan. 22. 19:17
3/7 anonim válasza:
Orulj neki. 80-82 kg a leheto legtokeletesebb suly ehhez a magassaghoz. Egyaltalan nem girnyo, hanem egeszseges es ha sokat edzettel, akkor valoszinuleg haj egy deka sincsen rajtad, csak az izom nyom ennyit. Ne akarj zsirdiszno lenni, egyaltalan nem vonzo a tobbseg szamara egy kover ember, a "100 kg alatt nem ferfi a ferfi"-elmelet pedig mar reg nem tartja magat.
4/7 A kérdező kommentje:
"Zsírdisznó" természetesen nem akarok lenni, de akkor is keveslem a jelenlegi súlyomat, ha tükörbe nézek, vékonynak látom magam.
2017. jan. 22. 19:36
5/7 anonim válasza:
Bárcsak látnék olyan magas srácokat akik se nem kövérek se nem izompacsirták.
Szerintem pont jó a súlyod a magassághoz, mivelhogy edzettél is én inkább amolyan vékony-szálkás testalkatúnak képzellek, ami nekem személy szerint bejön.
A legjobb lenne ha egy személyi edzőt kérdeznél meg ha már edzeni jársz, ő biztosan hasznosabb tanácsokkal látna el, mint az itteni válaszolók.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért a magas emberek többsége nem kigyúrt vagy kövér, köztük a legtöbb a vékony testalkatú, biztosan látsz ilyeneket is.
2017. jan. 22. 21:18
7/7 anonim válasza:
Ha elkezdtél edzeni, akkor most már mindig vékonynak fogod látni magad. 105 kilósan is. Mert soha nem elég nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!