Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A harisnya ciki (Fiú)?

A harisnya ciki (Fiú)?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és az iskolában vannak akik hordanak harisnyát, de olyanok is akik nem. A másik osztályban kicikiztek valakit mert nejlonharisnyát vett fel. Ciki a harisnya fiúként, a jégeralsó illetve a leggings közül melyiket lehet felvenni hogy ne cikizzenek ki? A harisnyából milyen anyagút?
2017. jan. 18. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki, olyat válassz, ami kényelmes. Én pamutot ajánlok.
2017. jan. 18. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Hát a nejlon fiúként tényleg elég furcsa, mellesleg ez a legegészségtelenebb, mert nem szellőzik normálisan. Én a jégeralsót ajánlom azt kifejezetten pasiknak tervezték anno, vagy síaláöltözetként árult ruhadarabokat. Ha meg harisnya akkor is pamutot.
2017. jan. 18. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

En meg pont az ellenkezojet ajanlom az elso ketto hozzaszoloenak!

Pont hogy a pamut az az anyag amibe ha megizzadsz egesz nap tocsogsz a hideg izzatsagba es a nejlon az ami pillanatok alatt megszarad!

Lasd. Sport ruhazat.

En ugy Tudom a ruhaknak es az anyaguknak nincs nemuk , tehat nincs ra szabaly hogy pamutot csak fiuk , nejlont csak lanyok viselhetnek!

A nejlon jol tapad , nem gyurodik es nem csuszkal.

A jegert hagyd meg a papaknak meg azoknak akik szeretik a kenyelmetlen ruhakat.

Egy nejlon harisnya mindennel kenyelmesebb!

Es most mondom amit a sok okos olyan kerdeseknel szokott kiirni amit lanyok tesznek fol de valahogy fiuknal elmarad, hogy mindenki azt vesz fel amit akar es ami kenyelmes szamara mert masnak, Magadnak oltozol....

2017. jan. 18. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Hiába mondjuk mi azt, hogy nem ciki, attól még simán megeshet hogy kicikiznek... Sok ember van aki felvesz bármit, aztán van aki úgy is néz ki :).

Szerintem amúgy (hacsak nincs baromi hideg bent a suliban is) praktikusabb egy térdzokni + hosszabb kabát, mert az melegít útközben, de bent meg nem fősz meg a saját levedben.

2017. jan. 18. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Miért nem veszel fel jégeralsót? Az direkt férfiaknak van, ugyanolyan jól melegít, és senki nem fog benne kicikizni. A harisnya elég b.z.san néz ki egy férfin, bocsi. Ettol függetlenül viseld, ha neked tetszik, tényleg a te dolgod, de nagyon sokan cikinek fogják gondolni.
2017. jan. 18. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a pamut leggings a legjobb, de ha vkit nem zavar ha észreveszik, és nem ózkodik a nylonharisnyától, 40-50 denest érdemes, csak ezek nem tartósak.
2017. jan. 18. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Sportboltban alálöltözet szerintem nem ciki fiúnál.
2017. jan. 18. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
41%

A nejlon harisnya 800-1000 ft korul van es szinte barhol veszel, alaoltozet tobb ezer forint es keress sportboltot...

A harisnyat egyszerubb beszerezni es erdekes En egy homaron sem lattam meg!

Az meg hogy latja valaki En siman tojok ra mert sosem adtam masok velemenyere mert magamnak oltozok.

Es ha Nekem ez valt be akkor azert vegyek fel kenyelmetlen ruhakat hogy masoknak megfeleljek??

Igen a jeger fiuknak keszult es ennek ellenere ismerek lanyt aki azt hordja mert neki meg az jott be!

Akkor O is meleg?

Ha mar kovetem ezt a beteges visszamaradott eszjarast...

2017. jan. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!