Gimibe gáz combfixbe jarni?
Sokszor szoktam tapadós mini szoknyába és mintás fekete combfixbe menni suliba. A fiúknak nagyon be szokott jönni ahogy latom, de lányok közül páran ribiznek erte. Igazából nem is érdekel a véleményük, mert legalább jól nézek ki :)
Szerintetek nagyon szokatlan ez vagy előfordulnak ilyen lányok más suliban is? (nálunk nem sok ilyen lány van)
Szerintem nem szép dolog...
Akarj szép és dögös lenni buliban, ahol ez az egyik főbb dolog.
Nem iskolában, ahol tanulni kell.
A fiúk is ribiznek téged, csak örülne neki, ha az vagy.
Semmi gond nincs a combfixszel, amíg igényes a megjelenésed és nem egy olcsó húsnak tűnsz.
23/L
Férfiként iskolába túlzásnak tartom a combfixet. Ha tanár lennék a sulidban, nem tudnám levenni Rólad a szemem. De lehet, hogy mindig Te felelnél, hogy jól megnézhesselek... A combfix, buliba meg csábításra való, ott viszont nagyon bejön.
Képet szívesen megnéznék Rólad ebben a szerkóban.
Ezt amúgy miért is a szex kategóriába tetted? Dugni akarsz?
23/L
Atya ég... A combfix mindenhova való csak nem suliba xD ne csodálkozz ha ribizliznek.
Anno a combfixet kb térdig érő szoknyákhoz vették fel általában.
Nekem is tetszenek és van is, de én párom előtt hordom itthon.
Amúgy a rövid szoknyához inkább rendes combzoknit vegyél fel, az kevésbé szexista. Pl:
Szolidabb és elegánsabb.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!