Ez így túl kihívó lenne egy randira?
2017. jan. 17. 18:31
2/11 anonim válasza:
hányszor rakod még fel ezt a sz ar képet?? mit akarsz, hogy istenítsünk vagy mi?
3/11 anonim válasza:
Ha egy útszéli k. benyomását akarod kelteni, akkor tökéletes.
4/11 anonim válasza:
Merész de ha illik hozzád és feszengés nélkül tudod hordani, akkor bejönne.
5/11 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, igaz mivel kicsit husi a combod lejjebb húznám a helyedben a ruhát, de ha téged nem zavar hagyd így. Viszont nekem valamiért úgy tűnik, hogy túl mereven állsz abban a cipőben, biztos tudsz menni benne?
6/11 anonim válasza:
Hova mentek, mit fogtok csinálni?
7/11 anonim válasza:
azt mondja útszéli. lol :D
kicsit fura a combod. nekem nem tetszenek ezek a szoknyák, de sok mindenki másnak igen, úgyhogy gondolom jó. szerintem nem túl kihívó, ha nem a köldöködig kivágott felsőt veszel fel hozzá.
8/11 anonim válasza:
Ha jó látom az izomtól ilyen a combod. Viszont ha igen akkor a miniszoknya/magassarkú kombó kifejezetten taszító. Szerintem a magassarkút mindenképp hanyagold, a jeges utakon csúszik is, a fiúk meg jobban értékelik, ha egy lány tud kényelmes és az alkalomnak megfelelő lenni
9/11 anonim válasza:
Túl rövid a szoknya, legalább egy 10 centivel hosszabb jobban állna és nem lenne kihívó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!