E-s méretű mellre szerintetek túl kihívó egy ilyen kivágású ruha?
Figyelt kérdés
Rendelni szeretném, úgyhogy próbálni nem tudok és még nem is volt ehhez hasonló, ezért kérdezem meg.
2017. jan. 12. 19:47
1/7 anonim válasza:
Elég nyilvánvaló, hogy az lenne. "Mellesleg" az XL méret se menne rá.
2/7 anonim válasza:
Kicsit szerintem az. De ha neked tetszik akkor nyugodtan vedd meg
3/7 anonim válasza:
Már a ruha áttetsző anyaga miatt is kihívó.
A mellméret szerintem a kisebb baj ehhez a ruhához, mert neked legalább valami kitöltené a kivágott részt, de szegény modell csaj olyan lapos. ha olyan pózt vágna, simán be lehetne látni a ruha alá.
Nekem is E kosaram van, max. egy sötétebb színben vennék ilyen ruhát kisebb kivágással.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem átlátszót szeretnék, a kép csak illusztráció, hogy milyen a kivágása. Anyagra ugyan ilyen fehér csipkés, de vastagabb anyag, nem látni át. :)
2017. jan. 12. 20:07
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy kihívó. Nem is kicsit. De nyilván ezt te is tudod.
6/7 anonim válasza:
Hát én nem merném felvenni csak így. Mindenképp kellene alá valami szebb top. Anélkül nagyon meztelennek érezném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!