Nem kihivó? Többi lent. Kérlek jelezzétek a kort és nemet, kíváncsi vagyok ki, hogy gondolja.
Félek nehogy örömlányként öltözködjek...Bár nem tartom annak magam, se külsőre se belsőre, de azért na jó lenne egy kis megnyugtatás (főleg a smink miatt...soha nem erős csak épp hogy, de 14 éves lányként vannak kemény általánosítások) suliba semmi smink, max karikákra
haj: vállig érő barna természetes
smink: alapozó vékonyan vagy csak a szem alatti karikákra az a cucc (nem pattanás miatt hanem mert nagyon sápadt a fejem) és alkalmanként egy élén rúzs mert nagyon szeretem a színűket, ennél többet soha sem
öltözet: általában egy egyszerű felső esetleg elegánsabb ing + nagy kötött pulcsi :) vékony sál, fekete farmer, fekete bőr csizma vagy ha nagyon hideg van akkor mamuszos világos rózsaszín csizma, fehér egyszerű térdig fölé érő kabát és fehér francia sapka + néha egy katicás nyaklánc
18F
Muszáj a smink? :D
De nem tűnik vészesnek így elsőre. De még lehet :D
Nincs benne semmi. ez pont hogy szép, elegáns. Ahogy elképzeltem. Képpel könnyebb lenne írni pontosabbat.
20F
Sápadtság,lehet nem eszel rendesen attól vagy fehér?
a bőrcsizma viszont szexis lehet.
33f
ez jó így
amúgy ha már mindenképp akarsz valamit kenni az arcodra, inkább bb krémet
14 évesen nem nagyon kéne alapozót használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!