Hogy tudok magamnak goth, csipkés, tüllös, kb. térdig érő (vagy rövidebb) szoknyát varrni? És hol tudok Budapesten olcsón szerezni hozzá anyagot?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 12:45
1/7 anonim válasza:
Mindenképp magadnak akarod megvarrni?
Nekem van egy aminek épp új "gazdát" keresek, mert már túl idős vagyok ilyeneket hordani és bp-i vagyok. Ha érdekel küldj egy emailcímet küldök róla fotót.
2/7 A kérdező kommentje:
email címem: 29niki@citromail.hu
2010. máj. 5. 16:27
3/7 A kérdező kommentje:
Jah,és köszi!:)
2010. máj. 5. 16:34
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Szia! Blaha és az Uránia között van egy Terranova outlet, és ott láttam tegnap fekete tüll miniszoknyát. Nagyon jól nézett ki! =) kb 2000 Ft volt!! szerintem érdemes lenne megnézned.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
A Terranovában majd megnézem,köszi :), de azért még szívesen megnézném azt is amit a legelső válaszoló ajánlott (előre is köszi:)).
És köszönöm a varrásos segítséget is, azt is kipróbálom majd(hiszen egy sajátkezüleg varrott szoknya nagyon egyedi tud lenni...):)
2010. máj. 6. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!