Szoktál zoknit húzni a harisnyára? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 22:21
1/10 anonim válasza:
Én még sosem húztam. De el tudom képzelni, hogy húznék ha nagyon hideg van és fázik a lábam. Csak hát én pl ha már télen harisnyára vetemedek olyan cipővel veszem fel amiben nem fázik
2/10 anonim válasza:
Én igen, ha kevésnek bizonyul a harisnya.
3/10 anonim válasza:
Tízévente egyszer veszek fel harisnyát, ha olyan alkalom van. Ilyenkor általában a normális ruhámban megyek és csak a helyszínen öltözöm át, de a harisnyát előre felveszem, és ráhúzok egy zoknit, mert anélkül nagyon csúszkál a lábam a cipőben.
4/10 anonim válasza:
Kettőt is, amikor a mínusz 20 volt. Amúgy normál esetben nem zoknit nem húzok a harisnyára, hanem harisnyát nem húzok a zokni alá...
5/10 anonim válasza:
Most télen a vastag harisnyára is veszek fel zoknit, hiába vastag bundás a csizmám, fázós a lábfejem. Ha kinti program van, akkor két harisnya két zokni is akár.
Ha nincs ennyire hideg (5 és 15 fok között kb) és nejlonharisnya van rajtam szoknyával, akkor is veszek fel rá zoknit, ugyan azon okból kifolyólag, illetve nem vagyok oda érte, ha csúszkál a lábam a csizmában.
6/10 anonim válasza:
Én mindig húzok zoknit a harisnyára, ha nadrág alá veszem fel. A harisnyáim vékonyabbak, mint egy zokni (főleg mint egy vastag zokni), így fázna a lábam a cipőben. Meg így kevésbé kopik a harisnya.
7/10 anonim válasza:
Sosem.
Vagy ezt veszem fel vagy azt.
A kettoben egyutt mar megizzadok.
8/10 anonim válasza:
Szoktam. Több oka is van... hiába nem fázik a lábszáram, a lábfejem és a lábujjaim 3 zokniban is képesek átfagyni, harisnyában csúszkálna a lábam a cipőben és így legalább a harisnyát is kímélem egy kicsit.
9/10 anonim válasza:
Ilyenkor télen amikor rövid szoknyában vagyok akkor veszek fel harisnyát és terdzoknit huzok rá :)
17/L
10/10 anonim válasza:
Én a vékonyakra mindig zoknit húzok. Nem koptatja ki a cipő, meg ha le kell vennem a cipőm, a padlón nem annyira csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!