Lányok! Titeket zavar, ha egy fiú állandóan feketében van? 16/f
Figyelt kérdés
Fekete farmer, fekete póló, fekete cipö, kabát...2017. jan. 11. 16:56
11/15 anonim válasza:
Miert zavarna?
Mar megszoktuk a ferfiak egyhangu unalmas fantaziamentes oltozkodeset !
Igy megfelelnek a masok altal eloirt normaknak, eloirasoknak es igy meg nem is nezik oket melegnek , ellenben azokkal akik szeretnek kiallni ebbol az unalmas oltozkodesi vilagbol...
12/15 anonim válasza:
Nem zavarna, én is gyakran hordok feketét, szeretem.
13/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan. De ha mindennap fekete akkor legyen benne valami különleges is. Mondjuk valami kicsi felirat vagy hasonlók.
15/15 anonim válasza:
Hát azért ne nézzen ki úgy mint aki egy temetésről szökött meg, és ha pl a pólója vagy egy valami nem fekete az jól néz ki. De a lényeg hogy ne legyen 100%ig fekete ruhában, az nekem már túl sok. Én szeretek színesen öltözködni, de a feketét sem vetem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!