Mindig rosszul érzem magam az öltözködésem miatt (? )
Minden este kitalálom másnap mi lesz rajtam, de mikor felveszem sosem érzem benne jól magam. Sosem áll úgy ahogy elképzeltem magamon.
Sok embert látok akinek nem is hogy stílusa nincs, csak magára kap valamit és úgy indul el akárhová aznap.
Én is pont így érzem magam, hiában fordítok viszonylag sok időt az öltözködésemre.
Se csinosban, sem kényelmesben nem érzem jól magam.
Nem, az önbizalmammal nincs gond. Hallottam már ezt, de tényleg nincs.
Egyszerűen veszek egy ruhát, átgondolom mivel tudnàm felvenni, megveszem, de még sem tudom hordani úgy semmivel, hogy jól érezzem magam benne és jól nézzek ki..
Komolyan már nem értem mi a gond velem.
Egyszerűen csak azt akarom érezni, hogy nekem is olyan jól össze szedett lett az aznapi ruhàm mint egy-két embernek. És ezt igen kevésszer szoktam érezni.
18L
Dobald ki amit nem hordasz es hidd el ertekelni fogod azokat a ruhaidat amik vannak, mert csak azokat hagyod meg amikben jol erzed magad. Nekem rohadt sok ruham van mert en tenylegesen boltkoros vagyok es a vasarlas adja meg a “loketet” a depressziom ellen, es aztan sosem eleg...
Minden vasarlas elott probald fel a ruhat es ha tenyleg kva jol all, akkor vedd meg, egyebkent ne foglalkozz vele. Hidd el, 1 het mulva el is felejted.
Amugy meg en azt a megoldast talaltam erre a problemara, hogy megszabadultam minden gatyamtol pl, aztan elmentem es 4-5 ora alatt az arcetli nezese nelkul probaltam es vasaroltam gatyakat, es csak azt vettem meg, ami 100%ig tetszett es tokeletesen allt. Igy mostmar barmelyik reggel csak eloveszek egy nadragot es tudom, hogy az biztosan jol fog allni. Ugyanezt a polokkal, pulcsikkal.. ha minden ruhad az “igazi” mert korulmenyesen vetted meg oket, akkor jol fogod magad erezni bennuk.
Ha szeretned, irj nekem itt uzenetet, megkeressuk egymast facebookon es szivesen segitek, hogy tenylegesen rosszul all-e a szett amit kigondoltal, vagy csak “bekepzeled” (elofordul mindenkivel)
19\L
Feltételezem, hogy ennyi idősen szoktál hordani sötétkék skinny farmert. Vagy fekete farmert. Na, ezekhez egy rózsaszín felső, pulcsi gyönyörűen megy. Ha van zöld nadrágod, ahhoz is. A rózsaszín univerzális szín, mert még a barna nadrághoz is megy.
Egy világoslila felső is illik egy fekete, kék farmerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!