Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mindig rosszul érzem magam az...

Mindig rosszul érzem magam az öltözködésem miatt (? )

Figyelt kérdés

Minden este kitalálom másnap mi lesz rajtam, de mikor felveszem sosem érzem benne jól magam. Sosem áll úgy ahogy elképzeltem magamon.

Sok embert látok akinek nem is hogy stílusa nincs, csak magára kap valamit és úgy indul el akárhová aznap.

Én is pont így érzem magam, hiában fordítok viszonylag sok időt az öltözködésemre.

Se csinosban, sem kényelmesben nem érzem jól magam.

Nem, az önbizalmammal nincs gond. Hallottam már ezt, de tényleg nincs.

Egyszerűen veszek egy ruhát, átgondolom mivel tudnàm felvenni, megveszem, de még sem tudom hordani úgy semmivel, hogy jól érezzem magam benne és jól nézzek ki..

Komolyan már nem értem mi a gond velem.

Egyszerűen csak azt akarom érezni, hogy nekem is olyan jól össze szedett lett az aznapi ruhàm mint egy-két embernek. És ezt igen kevésszer szoktam érezni.

18L

2017. jan. 10. 21:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%

akkor boltkóros vagy, elszórod a nem is a saját pénzedet teljesen felesleges göncökre, ha aztán később rájössz, hogy nem tudod mivel felvenni, vagy rosszul érzed magad benne

az a te bajod, hogy nem magaddal foglalkozol, hanem a másikkal, a másik véleménye számodra isten, és félsz, ha nekik nem felelsz meg, akkor máris ki vagy rekesztve.

ebből kifolyólag már stresszelsz, pánikolsz feleslegesen

mivel először tetszel magadnak, aztán rájössz, hogy mégsem abban az adott ruhában

és tévedsz!! van baj az önbizalmaddal! mivel aki önbizalommal rendelkezik, az nem ilyen határozatlan, mint te, ő pontosan tudja, hogy mit akar, és aki szereti magát, az bármit is vesz magára, az mindig szépnek látja magát!

éretlen tini vagy még, sokat fogsz még agyban is változni, nyugi :)

légy laza, add magad, nem a ruháid miatt fognak kevésbé szeretni az emberek!

2017. jan. 10. 22:24
 2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos egyiket sem találtad el :/
2017. jan. 10. 22:28
 3/15 anonim ***** válasza:
37%
De van valami lelki okod.Látszik a sorokból.Nem tetszel magadnak,nincs önbizalmad.Egyetértek az egyessel,hiába magyarázol be mást.
2017. jan. 10. 22:44
 4/15 anonim ***** válasza:
27%

akkor kislány, végezz önismeretet és ne itt rinyálj!!

egyébként is a te problémád, old meg magad!

2017. jan. 10. 22:47
 5/15 A kérdező kommentje:
4-es! Senki nem kényszerített rá, hogy elolvasd amit kiírtam. Arra pedig pláne nem, hogy válaszolj! :) szóval ha valami nem tetszik akkor ne engem oltsál le.
2017. jan. 10. 23:01
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

Érthetően válaszoltam a kérdésedre. Azonban ellenkezel. Honnan vagy te benne olyan biztos hogy rosszul látja a helyzetet egy kívülálló személy?

De ha olyan jól tudod hogy mi a probléma akkor minek tetted fel a kérdést?

Állítólag te magad se tudod. Akkor miért zárod ki a leírtakat. Csak hogy megmutasd hogy te vagy a király és okoska?

Neked vannak itt most problémáid. Sokan pl azért mennek egy pszichológushoz mert egy külső személy jobban ráláthat a dolgokra.

2017. jan. 10. 23:06
 7/15 anonim ***** válasza:
44%
Majd ha nem veszed ennyire komolyan saját becses személyedet.... na akkor fogod jól érezni magad. És nem a ruháidtól. Most persze azt gondolhatod, hogy "mit tudsz te" hát azt tudom, hogy nem kevés olyan márka sorakozik a ruhás- és cipősszekrényemben, amiért ölni tudnál, mégis pont ugyanolyan jól érzem magam azokban, mint a noname, semmilyen szabású kutyasétáltatós rongyaimban. Mert nem figyelem már mások visszajelzéseit, mindent magamért csinálok.
2017. jan. 10. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
no komment...
2017. jan. 11. 09:45
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudhatod nekem milyen ruhàk sorakoznak a szekrényemben..

Nem arra panazkodtam, hogy nem tudok márkásakat vásárolni.

Egyszerűen nem másoknak akarok megfeleni, leszarom a véleményüket. Csak szar, hogy nekem nem áll úgy semmi ahogy elképzeltem

2017. jan. 11. 09:57
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

*Ez nem a kérdésedre irányult.

Szerintem is az önbizalmaddal van probléma, valahogy szedd össze magad. Nekem a edzés sokat segített :) Szerintem neked is jót tenne valami változás, akár új frizura, új hajszín, bármi.

Szerintem az egyszerű, basic darabok sokkal többet érnek. Ezeket szinte bármivel, bármilyen stílusban lehet kombinálni, így elunni sem tudod (inspirálódni meg tudsz instás divatbloggerektől, vagy lookbookról, pinterestről, vagy kiguglizod hogy how to wear xy). Kiegészítőként én a kevesebb több elvet alkalmazom: fekete táska és fekete vagy nude körmök :D Ezekkel összeszedettebnek érzem magam :D

2017. jan. 11. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!