Mindig rosszul érzem magam az öltözködésem miatt (? )
Minden este kitalálom másnap mi lesz rajtam, de mikor felveszem sosem érzem benne jól magam. Sosem áll úgy ahogy elképzeltem magamon.
Sok embert látok akinek nem is hogy stílusa nincs, csak magára kap valamit és úgy indul el akárhová aznap.
Én is pont így érzem magam, hiában fordítok viszonylag sok időt az öltözködésemre.
Se csinosban, sem kényelmesben nem érzem jól magam.
Nem, az önbizalmammal nincs gond. Hallottam már ezt, de tényleg nincs.
Egyszerűen veszek egy ruhát, átgondolom mivel tudnàm felvenni, megveszem, de még sem tudom hordani úgy semmivel, hogy jól érezzem magam benne és jól nézzek ki..
Komolyan már nem értem mi a gond velem.
Egyszerűen csak azt akarom érezni, hogy nekem is olyan jól össze szedett lett az aznapi ruhàm mint egy-két embernek. És ezt igen kevésszer szoktam érezni.
18L
akkor boltkóros vagy, elszórod a nem is a saját pénzedet teljesen felesleges göncökre, ha aztán később rájössz, hogy nem tudod mivel felvenni, vagy rosszul érzed magad benne
az a te bajod, hogy nem magaddal foglalkozol, hanem a másikkal, a másik véleménye számodra isten, és félsz, ha nekik nem felelsz meg, akkor máris ki vagy rekesztve.
ebből kifolyólag már stresszelsz, pánikolsz feleslegesen
mivel először tetszel magadnak, aztán rájössz, hogy mégsem abban az adott ruhában
és tévedsz!! van baj az önbizalmaddal! mivel aki önbizalommal rendelkezik, az nem ilyen határozatlan, mint te, ő pontosan tudja, hogy mit akar, és aki szereti magát, az bármit is vesz magára, az mindig szépnek látja magát!
éretlen tini vagy még, sokat fogsz még agyban is változni, nyugi :)
légy laza, add magad, nem a ruháid miatt fognak kevésbé szeretni az emberek!
akkor kislány, végezz önismeretet és ne itt rinyálj!!
egyébként is a te problémád, old meg magad!
Érthetően válaszoltam a kérdésedre. Azonban ellenkezel. Honnan vagy te benne olyan biztos hogy rosszul látja a helyzetet egy kívülálló személy?
De ha olyan jól tudod hogy mi a probléma akkor minek tetted fel a kérdést?
Állítólag te magad se tudod. Akkor miért zárod ki a leírtakat. Csak hogy megmutasd hogy te vagy a király és okoska?
Neked vannak itt most problémáid. Sokan pl azért mennek egy pszichológushoz mert egy külső személy jobban ráláthat a dolgokra.
Nem igazán tudhatod nekem milyen ruhàk sorakoznak a szekrényemben..
Nem arra panazkodtam, hogy nem tudok márkásakat vásárolni.
Egyszerűen nem másoknak akarok megfeleni, leszarom a véleményüket. Csak szar, hogy nekem nem áll úgy semmi ahogy elképzeltem
*Ez nem a kérdésedre irányult.
Szerintem is az önbizalmaddal van probléma, valahogy szedd össze magad. Nekem a edzés sokat segített :) Szerintem neked is jót tenne valami változás, akár új frizura, új hajszín, bármi.
Szerintem az egyszerű, basic darabok sokkal többet érnek. Ezeket szinte bármivel, bármilyen stílusban lehet kombinálni, így elunni sem tudod (inspirálódni meg tudsz instás divatbloggerektől, vagy lookbookról, pinterestről, vagy kiguglizod hogy how to wear xy). Kiegészítőként én a kevesebb több elvet alkalmazom: fekete táska és fekete vagy nude körmök :D Ezekkel összeszedettebnek érzem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!