Mit gondoltok erről a csizmáról? Ti felvennétek?
2017. jan. 10. 19:35
2/19 anonim válasza:
Igen, szerintem nagyon szép, de jól meg kell ám választani, hogy mit veszünk fel hozzá.
Talán ha bordó lenne, nem ennyire piros, még jobban tetszene. :)
21/L
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Akinek nem tetszik, megindokolná?
2017. jan. 10. 19:45
5/19 anonim válasza:
Nem. 1 mert nem hordok pirosat 2 szerintem túl hivalkodó
19/n
6/19 anonim válasza:
Nekem túl harsány a színe, és nem is szeretem a magas szárú csizmákat. Emiatt nem hordanám.
20L
7/19 anonim válasza:
Nekem ez túl "giccses". Nehezen tudok elképzelni olyan összeállítást amivel nem néz ki ízléstelenül.
Te hány éves vagy?
24/L
8/19 anonim válasza:
NEm igazán tudok elképzelni olyan élethelyzetet, amiben ez lenne a megfelelő lábbeli. #1
9/19 A kérdező kommentje:
Én 22 vagyok.
2017. jan. 10. 20:06
10/19 anonim válasza:
Lehet, hogy nem munkába, de mondjuk buliba vagy valami lazább programra el tudnám képzelni. Bár nem szeretem a piros színt, úgyhogy lehet más színben venném inkább. De egyébként jól néz ki.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!