Mostanában egyre több emberen látok ilyen elegánsabb lakk lapostalpú cipőt. Ez ilyen nagy divat lett? Csajok, mit gondoltok róla? Felvennétek? (KÉP)
Nem tetszik, nem venném fel.
Esetleg valami nagyon eredeti, extrémebb összeállításhoz még jól nézhet ki, de egy szimpla farmerhez szerintem nagyon nem...
szerintem most már kevésbé divat. én tavaly láttam nagyon sok ilyet.
nekem is van fekete fűzős lakkcipőm. nem ez a vastag talpú, western mintás. :D nekem tetszik. szerintem egy sima farmert simán feldob egy ilyen fényes cipő...
Nekem van ilyenem, szeretem. Nyilván fazontól is függ, de érdemes picivel többet beleinvesztálni, ha lakkcipővel szemezünk, mert nagyon rugalmatlan anyag, nem idomul hozzánk úgy mint egy bőr/vászon cipő.
Szerintem egy farmeros összeállítást is nagyon jól fel tud dobni, egyszerű hétköznapi szettet akár smart casual szintre is dobhat. Érdemes persze 'érvényesülni' hagyni: más lakk/fényes bőr ruhadarab vagy táska mellett kicsit sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!