Lányok, milyen sapkát látnátok szívesebben egy 20on éves srácon?
Figyelt kérdés
Már ha muszáj viselni, általában nem szoktam, de most nagyon kéne és fogalmam sincs milyet vegyek...2017. jan. 8. 15:41
1/5 anonim válasza:
Habár fiú vagyok,de szerintem pont lesza#ják a lányok,hogy milyen sapkát hordassz(csak ne legyen női XDDD).
Ha belegondolsz,te se a sapkáját fogod nézni az általad tetsző lánynak:"Tetszik nekem,de a sapkája miatt inkább hanyagolom"
...
Jó álljon azt kész,meg tetszen neked....
2/5 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel. De az egyszerűbb nagyszerűbb. Ne legyen rikító színe, ne legyen rajta tenyérnyi logó, menjen az öltözetéhez.
3/5 anonim válasza:
Attól függ amúgy mit hord. Nekem a flat capek jönnek be.
4/5 anonim válasza:
Én pl kalapot viselek, két hónapig még huszonévesként :D
Rendes gyapjúkalapot. Kevésbé nyomja össze a hajat, és jól is néz ki.
Persze ha te sportcipőben és "pufidzsekiben" jársz a mindennapokban, akkor ahhoz nem túl jó ötlet kalapot venni.
5/5 anonim válasza:
Ne fagyjon meg a füled, ne fázzon meg a fejbőröd.
Semmi giccs, semmi logó. Sapkában is kiszúrom ha valaki jó pasi. (A lányok is sokszor jobban néznek ki kibontott szálló hajjal, de ha egyszer tél van, és kell rá a sapka, akkor ez van.)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!