Buliba melyik öltözéket látnátok szívesebben?
Figyelt kérdés
Erre a kettőre gondoltam:
Ruha:
Vagy nadrág:
Fekete felsővel:
És mellénnyel:
A Morrison's ligetről lenne szó.
Szerintetek melyik lenne a jobb? :)
21/L.
2014. márc. 20. 20:18
1/8 anonim válasza:
Prostik és kamionosok buli lesz..?
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem pizsamába megyek.
2014. márc. 20. 22:23
3/8 A kérdező kommentje:
Meg alapból a ruhát nézd, ne csak csajokat.
2014. márc. 20. 22:24
4/8 anonim válasza:
Miért ezeken hol a ruha? Az a kis anyagdarab nem minődül annak. Ha már választani kell akkor inkább a nadrágos verzió, az kicsit visszafogottabb.
5/8 anonim válasza:
ööö... a ruhát néztem. És mostanáig azt gondoltam, hogy a közönségességet hangsúlyozó, ribis ruhák és a pizsama közt van átmenet, de ezek szerint tévedtem, köszönöm, hogy tanítottál valamit. Úrihölgyek tippjeire mindig érdemes odafigyelni...
6/8 anonim válasza:
Valamilyen szinten egyetértek az előttem szólókkal, ám nem lehet mindenkinek egy a stílusa!:) Én inkább a nadrágost választanám, mivel jó idő van, de azért az esték hűvösek, a ruha meg nagyon nagyon kivágott és inkább nyárias:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Ha valami nem tetszik akkor nem kell ideírni hanem figyelmen kívül hagyod és lelépsz minden szó nélkül.
Utolsó:Köszönöm:)
2014. márc. 21. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!