Hol találnék molett alkalmi ruhát?
Figyelt kérdés
50-56os méretig keresnék molett alkalmi estélyi ruhát. Eddig úgy volt,hogy a lightinthebox-ról rendelem. De aztán kiderült,hogy rengeteg vámot kell fizetni és nem a legmegbízhatóbb oldal. Tudnátok ajánlani valamit. Akár magyar,akár külföldi oldal ami megbízható. Sokat nézegettem a magyar oldalakat is,de nem találok megfelelőt. Ebay-ről gondoltam még,de egyenlőre ott se találok. Minden kínából jön. Köszi ha segítetek!2017. jan. 7. 22:06
1/1 Turcsi71 válasza:
Alkalmi ruhát ilyen méretben sajnos nehéz találni. Én egyszer az xlruha.hu oldalon vettem egy nagyon jót. Sajnos ott is elég kicsi a választék alkalmi ruhából, viszont hétköznapi ruhák között is találhatsz megfelelőt.
Volt még egy oldal, de az sajnos megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!