Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van ez a különbség a...

Miért van ez a különbség a filmek és a valóság között az öltözködésben?

Figyelt kérdés

Amikor megnézek egy filmet vagy egy minőségibb sorozatot, amiben az emberek öltönyben, elegánsan dolgoznak vagy csinálnak bármit, akkor tök korrektül néznek ki, szinte kimondanám, hogy "menő".

Viszont ha én felveszem az én elegáns ruhámat a kis bőrcipőmmel akkor kb mintha egy zsák lenne rajtam, semmi menőséget nem fedezek fel...

Ez miért van?

2017. jan. 5. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Mert az ő elegáns ruhájuk Gucci,Prada stb. A tied meg túrkálós
2017. jan. 5. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Mert nekik nem kell fizetni a ruháért és a szabóért. A szerepnek és a színész alkatához szabják, olyan anyagból és színnel stb., amit a rendező vagy producer akar a szerephez.

Ha lenne egy producered, aki azt mondja bármilyen ruhát szabathatsz, bármennyiért, ő majd kifizetni, neked sem lenne gond.

2017. jan. 5. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem az alkatodnak megfelelően választasz ruhát.
2017. jan. 6. 02:40
 4/10 A kérdező kommentje:
király, köszi! megyek keresek is egy producert akkor.
2017. jan. 6. 05:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha az én férjem felveszi az öltönyét, nagyon menő. A lényeg, hogy olyat válassz, ami a méreted. Szerintem túl nagyot vettél, valamint a zakóból is vannak bővebb és karcsúsított fazonok. Ing dettó. Férjem munkája miatt sokat hord öltönyt, így van neki direkt rá szabott öltönye, de a boltiban is ugyanúgy mutat. És a lényeg, nem kell ahhoz Gucci, sőt még Pierre Cardin öltöny sem, hogy jól nézz ki. A méret a lényeg.
2017. jan. 6. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Jó megvilágítás, jó szög, stylist, luxus minőségű holmik, a film vagy sorozat minőségét feljavítják ezzel-azzal...
2017. jan. 6. 11:05
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
+ lehet, hogy nekik sem áll úgy az öltöny, ahogy mi látjuk a filmben :D
2017. jan. 6. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Egy személyre szabott sztájliszt :) belőled is kifogástalan megjelenést hozna elő. És ez elérhető, mármint egy tanácsadó.
2017. jan. 6. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintetek komolyan stylist, meg producer kell ahhoz, hogy valaki jól nézzen ki a ruháiban?! :D

Jézusom...

Egyszerűen csak megfelelő méretet kell venni.

Fura, én gyakran hordok magassarkút, ruhát, szoknyát, mégsem érezem soha azt, hogy "zsák" lenne rajtam.

2017. jan. 8. 13:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Most akkor lehet valamit félreértettem, de akkor meleg vagyok?
2017. jan. 14. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!