Mi a legborzasztóbb divatbaki amit valaha is láttál? (pl szandál zoknival, stb) Fiúkat és lányokat is hozhattok példának!
És most mért kell azért fikázni valakit mert divatos/nem divatos? Én mondjuk sz.rom le a divatot, úgy öltözök, ahogy nekem tetszik, de attól még nem basztatom se azt, aki divatb.zi, se azt aki "lúzer" mert nem trendi...
Mindegyik hozzáállás retardált szerintem.
egy csaj a sulimban:
valami ócska kopott póló + hosszú, öregasszonyos szoknya + sportcipő
vagy ennek a csajnak a barátnője:
pink sportcipő + valami totál más árnyalatú rózsaszín csőnadrág, ami ráadásul vagy 2 számmal kisebb rá, ennek eredményeként: kivillanó úszógumi + egy 3. árnyalatú rózsaszín póló, amiből kilátszik a hasa
egy fiú osztálytársam nyáron minden nap zokni-szandál
egy lány osztálytársam:
bőr bokacsizma + olyan nagyon gagyi, vastag anyagú melegítőnadrág + egy leheletnyi vékony anyagú póló. És a csajon nem volt melltartó. És tél volt. És hideg. És égnek álló mellbimbók. És fúj.
Sztem amin a leginkább megbotránkoztam, az volt, amikor plázában láttam egy nőt, akin volt egy bikinifelső és egy lenge strandszoknya, ami úgy lebegett, hogy simán láttad, hogy nem volt a nőn semmilyen bugyi, olyan nagy lépésekkel ment.
Egyéb divatbakik:
- nem ironikusan full NDK turista viselet... szakmunkásbajusz, alaktalan farmer bermuda, fehér sportzokni, Teva szandál, 2 számmal nagyobb fehér póló (pluszpont, ha vmi repicucc márkajelzéssel)
- bepállott és besárgult szilikonpántos melltartó top alatt úgy, hogy a melltartó vastag hátsó pántja is kikandikál a top alól, más színben, mint a top
- rövid pólóhoz testszínű leggings
- lenőtt hajfestésű 60as nőn "Sexy Bitch" feliratú póló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!