Mi a legborzasztóbb divatbaki amit valaha is láttál? (pl szandál zoknival, stb) Fiúkat és lányokat is hozhattok példának!
- szilikonpántos melltartó (főleg,ha bebarnult, sárgult)
- csőtop alá rendes melltartó
- hátul nyakig felhúzott melltartó, ami kikandikál a top hátából
-nejlon zokni papuccsal
-miniszoknya L-es méret felett
-tűsarkú cipő olyanon, aki nem tud járni benne
-kibuggyanó hurkák a két mérettel kisebb ruha alól
-fiúknál hawaii mintás fürdő short inggel (mostanában nagyon sokat látni...)
-férfiaknál mell alá felhúzott nadrág jól behúzott övvel
Az én szememet az emberek többsége bántja... Nem zavarja őket, hogy ugyanúgy néznek ki? :/
Amúgy én egy kétlábon járó "duvatbaki" lennék(nem a cicanaci kövércsaj hanem a "Téged lenyelne egy kutya, 2hétig rongyot sz*rna" összeállitásbol :D)
nálunk a tré egy csaj aki öreganyós ruhákba öltözik és közbe hasa akkora mint egy terhesnek o.O és akkor az arcán csomóban áll az alapozó és kb 2 kg smink van rajta. közben a tokája is akkora... és amikor feszülősen öltözik.. brrrr!:S
na meg a kivillanó cici/bugyi az is valami guszta.. meg ha a segge egész órán kint van...
ja meg a pálcavékony csajokon a csőnaci... mintha két fogpiszkálón menne:O
Nálam a kérdésben példaként hozott szandál zokni viszi a pálmát xD
Ajánlom figyelmetekbe a következő kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
(az első válasz az enyém... x) )
Van egy olyan érzésem, hogy az "itteni 18.27es tette fel xD
Off: Embeer!!SZANDÁLt hordasz ZOKNIval! Ez szerintem éppen elég nagy baki x'D
És amúgy te melyik kasztba tartozol kedveském? Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy ismered egyáltalán a szó jelentését... =D Gondolom, jól hangzott, és leírtad-háttértudás nélkül... =D
De amúgy igazad van, tényleg valószínű, hogy nem fogunk összefutni, mivel Magyarországon nincsenek kasztok, te nagyon intellektuális. =D Attól, hogy valamit látsz a divatbemutatók kifutóin (gondolom éjjel-nappal azt lesed) az még nem biztos, hogy divat is lesz =D
És ha nem követsz el hibákat, akkor miért kérsz itt megerősítést, hogy mások szerint is jól néz-e ki a szandál-zokni-szuper-giga-mega-divatos összeállítás? =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!