Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti mekkora kivágású...

Lányok! Ti mekkora kivágású ingeket hordtok?

Figyelt kérdés
Mostanában teljesen begombolom az ingeimet. Barátnőm szerint túl zárkózott de szerintem meg jobb mintha kiesne a mellem. Ti hogy vagytok ezzel?

2017. jan. 4. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kövezzenek meg, én alig gombolom be, és szép braletet hordok alá.

Szóval "kiesik" a mellem.

2017. jan. 4. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:
2 van, az egyik "hivatalos", annak nincs végig gombja, picit látszik a dekoltázsom. A másik lezser sifonblúz, azt végig begombolom, mert ezt kívánja a fazon, meg egyébként is jobban tetszik úgy, ha végig van.
2017. jan. 5. 11:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi :))
2017. febr. 5. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a dekoltált dolgokat. Teljesen begombolom én is,mindegy hova megyek. Meg jobban is néz ki.
2017. febr. 7. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Helyzetfüggő. Randira belefér a mellkidobós is, de hétköznapok és főleg munkába én is begombolom, de nem teljesen, csak az olyan inget aminek nyakánál masnira lehet kötni, ez inkább olyan alkalmibb stílusú
2017. febr. 7. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!