Lányok! Ti mekkora kivágású ingeket hordtok?
Figyelt kérdés
Mostanában teljesen begombolom az ingeimet. Barátnőm szerint túl zárkózott de szerintem meg jobb mintha kiesne a mellem. Ti hogy vagytok ezzel?2017. jan. 4. 16:21
11/15 anonim válasza:
Kövezzenek meg, én alig gombolom be, és szép braletet hordok alá.
Szóval "kiesik" a mellem.
12/15 anonim válasza:
2 van, az egyik "hivatalos", annak nincs végig gombja, picit látszik a dekoltázsom. A másik lezser sifonblúz, azt végig begombolom, mert ezt kívánja a fazon, meg egyébként is jobban tetszik úgy, ha végig van.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi :))
2017. febr. 5. 12:43
14/15 anonim válasza:
Nem szeretem a dekoltált dolgokat. Teljesen begombolom én is,mindegy hova megyek. Meg jobban is néz ki.
15/15 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Randira belefér a mellkidobós is, de hétköznapok és főleg munkába én is begombolom, de nem teljesen, csak az olyan inget aminek nyakánál masnira lehet kötni, ez inkább olyan alkalmibb stílusú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!