Lányok! Ti mekkora kivágású ingeket hordtok?
Suliba,munkahelyre begombolom végig vagy max az utolsó gombot nem. Ha esetleg munka után elmegyünk valahova akkor kicsit lejebb gombolkozok.
Gondolom nem találkákra meg mozizáshoz hordaszz inget ha nem hivatalos eseményekre szerintem pont az a ciki ha valakinek kinnt van mindene egy ünnepségen vagy munkában.
Kérdés hogy hol ér véget az utolsó gomb, mert pl nekem van olyan ingem amelyiknél megfulladnék ha a legutolsót is begombolnám, de van olyan is ami épp a mellem felett ér véget...
Nyakig begombolni szerintem olyan apácás, de az meg közönséges ha kilóg a mell, de még szerintem a dekoltázs is.
Ha egy ilyen inget nézünk: [link]
Akkor én mégegyet kiszoktam gombolni, mert mindig veszek alá egy ujjatlan felsőt, így nincs kint a mellem.
Lanyok nem hordanak inget, helyette bluzt viselnek!
Inget a fiuk hordjak.
4-es vagyok
én nem csak, hogy begombolom,d e még a két kedvenc ingem nos... férfiing is... ráadásul karcsúsított :D de nem mondanád meg... ilyen idiótán jártam, amikor inget akartam venni, ugyanis szinte az összes női ing szarul állt rajtam, aztán a new yorkerben láttam két random leértékelt inget. nem érdekelt, milyen nemnek gyártották :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!