Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti mekkora kivágású...

Lányok! Ti mekkora kivágású ingeket hordtok?

Figyelt kérdés
Mostanában teljesen begombolom az ingeimet. Barátnőm szerint túl zárkózott de szerintem meg jobb mintha kiesne a mellem. Ti hogy vagytok ezzel?

2017. jan. 4. 16:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Suliba,munkahelyre begombolom végig vagy max az utolsó gombot nem. Ha esetleg munka után elmegyünk valahova akkor kicsit lejebb gombolkozok.

Gondolom nem találkákra meg mozizáshoz hordaszz inget ha nem hivatalos eseményekre szerintem pont az a ciki ha valakinek kinnt van mindene egy ünnepségen vagy munkában.

2017. jan. 4. 16:28
 2/15 Metionin ***** válasza:
Be szoktam gombolni. Amúgyis nagyon kicsik a melleim, fizikailag sincs rajtuk mit kirakni, meg egyébként sem szerettem soha a dekoltált dolgokat. A felső gombot szoktam csak nyitva hagyni, bár a legtöbb női ingnek annyira lent kezdődik a gombolása, hogy muszáj topot vennem alá, mert nekem ott nem mell van ami kitöltené, hanem a lyuk a 2 mellem között.
2017. jan. 4. 16:48
 3/15 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy hol ér véget az utolsó gomb, mert pl nekem van olyan ingem amelyiknél megfulladnék ha a legutolsót is begombolnám, de van olyan is ami épp a mellem felett ér véget...

Nyakig begombolni szerintem olyan apácás, de az meg közönséges ha kilóg a mell, de még szerintem a dekoltázs is.

Ha egy ilyen inget nézünk: [link]

Akkor én mégegyet kiszoktam gombolni, mert mindig veszek alá egy ujjatlan felsőt, így nincs kint a mellem.

2017. jan. 4. 16:52
 4/15 anonim ***** válasza:
én is teljesen begombolom. nekem is mondtak már hasonlót, de nem érdekel :D
2017. jan. 4. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:
Én sose gombolom be a legfelsőt, engem az zavar. De attól h látszik 5 centi a nyakamból, még nem esnek ki a melleim :)
2017. jan. 4. 17:05
 6/15 anonim ***** válasza:
27%

Lanyok nem hordanak inget, helyette bluzt viselnek!

Inget a fiuk hordjak.

2017. jan. 4. 17:11
 7/15 anonim válasza:
Nem mutogatom magam egyáltalán. Egy igazi férfi nem az olyan nőkre buknak. Az igazi nők meg tudják hogy nem kell kigombolkozni ahhoz hogy tetszedjen egy igazi férfinak.
2017. jan. 4. 17:14
 8/15 A kérdező kommentje:
Ha a felső is össze van gombolva attol fiús lesz? Nekem amugy a bluz es az ing között semmi kulonbseg😂 utolsó kommentelo igazad van☺
2017. jan. 4. 18:04
 9/15 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

én nem csak, hogy begombolom,d e még a két kedvenc ingem nos... férfiing is... ráadásul karcsúsított :D de nem mondanád meg... ilyen idiótán jártam, amikor inget akartam venni, ugyanis szinte az összes női ing szarul állt rajtam, aztán a new yorkerben láttam két random leértékelt inget. nem érdekelt, milyen nemnek gyártották :D

2017. jan. 4. 21:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Nekem mindegyik NewYorkeres eddig találtam jókat:D. Hát...ferfiinggel meg nem próbálkoztam de lehet megprobalom😂
2017. jan. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!