Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, haragudnátok arra, a...

Lányok, haragudnátok arra, a lányra akinek tetszene a nadrágja és venne egy ugyanolyat?

Figyelt kérdés

2017. jan. 2. 20:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ahj jó hülyèn írtam le

Szóval nekem tetszik egy osztalytarsnom nacija ès szerintetek baj,ha veszek egy ugyanolyat?

2017. jan. 2. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne baj?! :D
2017. jan. 2. 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ha haragudnék a barátnőmre emiatt elég gyerekes lenne. Nem óvodában vagyunk. :)

15/L

2017. jan. 2. 20:11
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk középiskolában is előfordult, hogy páran ugyanolyan ruhákat vettek. Senkit nem érdekelt. Nevettek egy jót, mikor összeöltöztek.
2017. jan. 2. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Már miért haragudnék? Most sértődjek be másik 50 emberre is mert ugyanazt a ruhát veszi meg az üzletben amit én is?:"D

Mondjuk engem ez a veszély nem fenyeget mert turiból öltözök, de na...

2017. jan. 2. 20:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat en is igy gondolom:) csak nem tudhatom, h az a lany nem haragudna -e meg miatta, mert van ezer millio fajta naci es nekem pont az tetszik amilyet o hord. Es o altalaban csak azt az egyet hordja, nekem meg van tobb is es ezert.:/
2017. jan. 2. 20:40
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Hát elég gáz ha szinte mindig ugyanazt hordja:D Amúgy meg van valami különös ismertetőjegye a nadrágnak, hogy ennyire feltűnő lenne hogy ugyanolyat vettél?
2017. jan. 2. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
engem nem zavarna. az már jobban zavar, hogy a testvéreim állandóan engem utánoznak. egyik lemásolja a csizmám, a másik a lakkcipőm, ugyanolyan táskát, kabátot, nadrágot stb vesznek. ez így már kicsit sok. :D egy-két ruhadarab még nem olyan zavaró.
2017. jan. 2. 21:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Miert zavarna?

Nezd meg a ferfiakat egy elegans rendezvenyen mindegyik egyenruhaba van (oltony) es oket sem zavarja hogy egymast utanozzak!

2017. jan. 3. 08:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Semmi ismerteto jele nincs. Nem magas dereku es nem is csipo. Sotetkek farmer. H&M-es :) csak nagyon jo eros anyagnak tunik.
2017. jan. 3. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!