Miert viszket az egesz labam ha nejlonharisnyaba Vagyok?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 13:15
1/9 anonim válasza:
Vagy allergiás a bőröd rá, vagy pici sörtés és a harisnya dörzsöli és viszket. Ajánlatos teljesen szőrtelenül hordani és testápolóval bekenni este.
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a tippet, de mindeg epillalok es teljesen sima a borom.
Es megis rettentoen zavar!
Sajnos a munkahelyem miatt muszaj viselnem , csak az zavar hogy pont Engem idegesit mert a kolleganoim meg siman egesz nap elvannak benne.
2017. jan. 2. 13:24
4/9 anonim válasza:
Érdemes testápolót használni, mert valószínű szárazabb is a bőröd és a nylon irritálja. Amúgy engem se zavar, elvagyok benne egész nap, de én is be szoktam kenni.
5/9 A kérdező kommentje:
No Vagyok.
Ok! Kiprobalom a testapolot, bar nem erzem, latom szaraznak a borom.
Azert koszonom.
2017. jan. 2. 14:35
6/9 anonim válasza:
Ha továbbra is viszkedsz tőle, akkor hord ami nem 100% nylon.
7/9 anonim válasza:
Nekem is szokott. Valószínûleg azért, mert ezek ilyen mûanyag vackok, amibe belepállik az ember lába. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egysegesnek kell kineznunk , ezert nem vehetek fel masmilyet.
2017. jan. 3. 09:14
9/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen harisnyát szoktál venni, én lycrásat, nem üvegszálas, hasonló, de jó minőségű, ezekben ritkán viszketek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!