Lányok\nők van aki ilyenkor és állt. Nem melegszik bele a nejlonharisnyába?
Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert folyton azt olvasni mennyire meleg stb és még 20 fokba is meleg, pedig sok csajt,nőt látni úgy, ma is meleg volt és az utcánkba élő csaj abban volt, nem hiszem,hogy olyan helyen volt csak úgy.2013. jún. 27. 18:37
1/7 anonim válasza:
hát ilyenkor nem.
kb 15 fok van kint :DD
2/7 anonim válasza:
ilyen időben én simán elviselem. 30 fokban nem veszem fel, de sajnos vannak olyan cipőim, amihez muszáj, mert utána egy hétig nem tudok járni a sebektől...
3/7 anonim válasza:
A mostani időben én nem melegszem bele. Van, amikor 30 fok fölött is felveszem, de ritkán (csak akkor, ha a ruha/esemény megköveteli, vagy ha éppen borostás a lábam - tehát leszedni nem tudom a szőrt, de attól még feketéllik... nem akarok vizuális könnyezetszennyezést okozni), de akkor eléggé izzadok benne.
4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap nem 15 fok volt itt, egész d.u. meleg volt, szikrázó napsütés, 26-27 fok volt, az a csaj aki nejlonharisnyába volt itt jött ment a barátjával és nem is olyan átlátszó vékony harisnyába volt,hanem vastagabba, de nejlon volt, fénylő. Ezért nem értem,hogy miért olvasni folyton,hogy meleg a harisnya, ha vannak akik közel 30 fokba is hordják, ha melege lett volna,akkor könnyen levette volna nem ?
2013. jún. 28. 11:28
5/7 anonim válasza:
1. A kérdező tuti fiú!
2. Nem értem mért foglalkoztat téged ennyire hogy van pár olyan csaj aki 40 fokban is harisnyában van? Ha Ő így érzi jól magát akkor had viselje nem?
3. Fölösleges itt magyarázkodnod ezzel semmit nem érsz el, sőt a válaszokból ítélve nem is sokan foglalkoznak a kérdéseddel!
6/7 A kérdező kommentje:
Én nem magyarázkodom,csak furcsállom,hogy állítólag szőrnyű rossz nejlonharisnyában még hűvösebb időben is lenni, de én szoktam látni meleg időben is ilyen csajokat, azért kérdeztem,hogy akkor most meleg vagy nem a harisnya?
2013. jún. 29. 11:22
7/7 anonim válasza:
Ez kb. olyan kérdés, hogy finom-e a banán. Embere válogatja. Mindenkinek más a szervezete, van, akinek sosincs melege semmilyen cuccban sem kb. Simán el tudom képzelni, hogy van, aki nem sül bele a harisnyába - ellentétben velem pl., aki felveszi, amikor kell/illik, de attól még éget és izzaszt. Aztán van az a fajta is, aki nem szereti a lábait mutogatni, vagy ízléstelennek tartja, hogy látszik a csupasz lába, és azért hord harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!