Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vannak a 15-20 éves...

Miért vannak a 15-20 éves lányok -10 fokban is kint az utcán úgy hogy cipő vagy kis csizma nyári rövid zokni farmer fel hajtva? Nem fagynak le?

Figyelt kérdés
Pl tegnap is rengeteg lányt láttam az utcán úgy hogy kis csizma vagy fél cipő mezítláb vagy valami rövid kis titok vagy boka zokni és a nadrág többszörösen egymásra fel hajtva? El ment az eszük? Hogy nem fagy le a lábuk???

2017. jan. 1. 08:26
1 2
 11/17 Szimeon ***** válasza:
7%

10-nek. Az Igluban nincs max 5 Celsius-fok, mert ha annyi lenne benne, akkor elkezdene olvadni. A nyakukba csöpögne a lé. Amúgy nincsenek ott meztelenül. Szegények elég büdösek, mivel mosakodni, meztelenkedni éppen ezen viszonyok miatt nem tudnak.

Irodalomnak javaslom: Knud Rasmunssen: Thulei utazás

A szerző félig maga is eszkimó volt. Három éven át pedig tudományos igényességgel tanulmányozta a különböző inuit csoportok életmódját - leírta pl. a tavaszi féregevést is, na meg a jégkunyhók életét.

2017. jan. 1. 12:22
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Hát én messze nem ezekhez tartozom. Thermó gatya, trikó, cicifix, vastagabb póló, pulcsi, vastagkabát, nyúlszőr bakancs, vastag zokni, és a zoknira meg a gatyára egy ilyen lábmelegítő, hogy nem lógjon ki a bőröm. Persze thermó kesztyű, thernó sapi, polár sál alap.
2017. jan. 1. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
nekem ugyan nem villan ki a bokám, de én is csak bokacsizmát hordok "sima" zoknival, kesztyűt egyáltalán nem hordok, sapkát és sálat se minden nap. az egyetlen vastag kabátom pedig síeléshez hordom. ennek az oka pedig nagyon egyszerű: nem fázok, nem vagyok fázós egyáltalán. apumtól örököltem, ő is ugyanilyen. nem értem miért kell ezen ennyire megbotránkozni, van aki nagyon fázós, van aki meg egyáltalán nem.
2017. jan. 1. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

Megfázni a vírusoktól lehet - minél gyengébb az immunrendszer annál könnyebben - ez kétségtelen, de fázni az miért is jó?

Elterjedt ez az ostoba divat 2-3 éve, miszerint cipő zokni nélkül (nyáron had büdösödjön, télen meg had fagyjon bele), de legalábbis ki ne látszódjon a titokzokniból 1 mm se, megfejelve a hónaljig felhúzott, alul kinőtt farmergatyákkal és máris adott a bokavillantás. Aztán azt hiszik télen is majomkodni kell ezzel a divattal.

2017. jan. 1. 21:32
 15/17 Sunshinedoll ***** válasza:
85%

De, neked nem mindegy? Én se vagyok fázós, főleg ha amúgy nem szeles az idő, én még ilyenkor is nyitott ablaknál alszok, pedig éjszaka általában még férfiak sincsenek a közelemben, akiknek annyira nagyon tetszeni akarnék :D :D :D

A legtöbb ember nem fázik lábról. A párom afrikai, havat 5 éve látott először életében, de félcipőben rohangál zokni nélkül, este is, mert nem fázik a lába :D Én se szoktam lábról fázni, szerintem gyerekkorom óta nem volt rajtam harisnya.

2017. jan. 2. 09:32
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Az jutott még eszembe, hogy amúgy nem a fiúk azok, akik március elején tank topban meg rövidnadrágban hirdetik a heteroszexualitásukat? :DDD
2017. jan. 2. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindegy neked kérdező ki, hogy öltözködik? Miért kell mindenen sápitozni? Neked nem kell felhajtani ha nem akarod.
2017. jan. 2. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!