Miért vannak a 15-20 éves lányok -10 fokban is kint az utcán úgy hogy cipő vagy kis csizma nyári rövid zokni farmer fel hajtva? Nem fagynak le?
10-nek. Az Igluban nincs max 5 Celsius-fok, mert ha annyi lenne benne, akkor elkezdene olvadni. A nyakukba csöpögne a lé. Amúgy nincsenek ott meztelenül. Szegények elég büdösek, mivel mosakodni, meztelenkedni éppen ezen viszonyok miatt nem tudnak.
Irodalomnak javaslom: Knud Rasmunssen: Thulei utazás
A szerző félig maga is eszkimó volt. Három éven át pedig tudományos igényességgel tanulmányozta a különböző inuit csoportok életmódját - leírta pl. a tavaszi féregevést is, na meg a jégkunyhók életét.
Megfázni a vírusoktól lehet - minél gyengébb az immunrendszer annál könnyebben - ez kétségtelen, de fázni az miért is jó?
Elterjedt ez az ostoba divat 2-3 éve, miszerint cipő zokni nélkül (nyáron had büdösödjön, télen meg had fagyjon bele), de legalábbis ki ne látszódjon a titokzokniból 1 mm se, megfejelve a hónaljig felhúzott, alul kinőtt farmergatyákkal és máris adott a bokavillantás. Aztán azt hiszik télen is majomkodni kell ezzel a divattal.
De, neked nem mindegy? Én se vagyok fázós, főleg ha amúgy nem szeles az idő, én még ilyenkor is nyitott ablaknál alszok, pedig éjszaka általában még férfiak sincsenek a közelemben, akiknek annyira nagyon tetszeni akarnék :D :D :D
A legtöbb ember nem fázik lábról. A párom afrikai, havat 5 éve látott először életében, de félcipőben rohangál zokni nélkül, este is, mert nem fázik a lába :D Én se szoktam lábról fázni, szerintem gyerekkorom óta nem volt rajtam harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!