Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gardróbcsere! Mi kell hozzá?

Gardróbcsere! Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok jártas a témában.

Az utóbbi években felhalmoztam rengeteg (márkás) ruhát,ám de mára már nem tetszik egyik-másik.(Van,amelyiken még a címke is rajta van.)

Gardróbcserén gondoltam eladni őket. Ha felregisztráltam,feltöltöttem az eladni kívánt dolgaimat,és érkezik rá érdeklődő/vevő,és úgy dönt megveszi,akkor nekem meg kell adnom ahhoz neki a bankaszámla számom,hogy el tudja nekem utalni a pénzt? Nem veszélyes ez?

Bocsi tényleg,ha ez ilyen alapvető kérdés,de soha nem csináltam még ilyet:D

2016. dec. 27. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Ha utalassal szeretned megkapni a penzt,akkor szerencses megadni a szamlaszamod, kulonben nem tudja a nyomorult,hogy hova kuldje. Ezek az informaciok nem a gardrobcserehez szuksegesek,hanem az elethez...

A folyoszamlaszamoddal semmit nem tud kezdeni. Nem azzal fizetsz. Gondolj bele,hogy peldaul mikor a kulonfele szervezetek konyorognek az adod 1szazalekaert,teleplakatoljak a varost rakos gyerekek kepeivel, ott virit rajtuk 920as betumerettel a szamlaszam. Ezzel nem lehet visszaelni.

Javaslom,hogyha mar szamlad van, olvass utana az alapveto tranzakcioknak, mi is az a folyoszamla,hogyan tortenik a fizetes,stb. Ez a tudas a kesobbiekben is hasznodra valik.

2016. dec. 28. 00:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Kevésbé lekezelően is lehetett volna,de köszönöm szépen,a válaszod. Hasznos volt!

(Nem mellesleg 16 éves vagyok,így nem hinném,hogy jártasak kéne lennem a témában.)

2016. dec. 28. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Igazából én is azt tudom mondani mint az első. Ha van számlád akkor ne csak legyen, hanem ismerd meg hogy működik, mit lehet és mit nem vele. Sajnos a bankok teljes körű tájékoztatást nem adnak. Csak szerződést kötnek. És ha van számlád akkor elég nagylány vagy ahhoz, hogy ennek utánanéz. Később sok fejfájást megspórolsz.
2016. dec. 28. 02:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Megadod a bankszámlaszámod meg a neved és ha megkaptad a pénzt feladod postán vagy foxpost/webox on keresztül a terméket. Nem, nem veszélyes, a számlaszámoddal nem tud mit kezdeni, nem tud meglopni stb.
2016. dec. 28. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!