13 évesen 75/A-s mell nagyon kicsi?
Figyelt kérdés
Szerintem kicsi melleim vannak a velem egykoru lanyoknak nagyobb melle van mint nekem..szerintetek mekkora lenne a normalis meret ebben a korban?2016. dec. 27. 02:53
2/11 anonim válasza:
Ezt így nagyon nehéz eldönteni, ahhoz látnunk/tudnunk kéne azt is, hogy milyen magas vagy, és milyen az alakod. Nem a melltartó mérete a lényeg, hanem hogy az alakodhoz milyen mellméret párosul.
3/11 anonim válasza:
"mekkora lenne az ideális méret ..."
Ha most azt irnánk hogy 90 / B, akkor megnyugodnál???
4/11 anonim válasza:
13 éves vagy. Nyugi. Lesz az még nagyobb. Nekem is kb ekkora volt ennyi idősen, C kosár lett belőle.
5/11 anonim válasza:
nekem 26 évesen is ekkora és jónéhány barátnőmnek szintén. egyébként A kosár és A között is van különbség, pl az egyik barátnőm szinte teljesen lapos, nekem is kicsi a mellem, de azért az övénél jóval nagyobb és formásabb, pedig elvileg ugyanaz a méretünk. ez egy átlagos méret a vékony lányoknél. az én mellemre eddig még soha nem jött panasz, sőt.. az A kosár kicsi, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ne lehetne szép.
6/11 anonim válasza:
Nekem 25 évesen is ekkora mellem van. Soha, semmiben nem akadályozott az életben. Szóval nyugi! :)
7/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, egyebkent 160 magas vagyok es 46 kg, szoval mondhatni vekony testalkatu (annak mondom ezt aki azt irta h jo lenne tudni)
2016. dec. 27. 16:52
8/11 anonim válasza:
Figyelj, én például a kis mellekért vagyok oda, úgyhogy sokaknál nem probléma, ha nem nő meg nagyra. :)
15F
9/11 pinkpancser válasza:
A kis mértnek van előnye és hátránya is. De ráérsz 7-8 év múlva feltenni ezt a kérdést :)
10/11 anonim válasza:
Dehogy kicsi!
Amúgy nekem is a kisebbek jönnek be.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!