Ha kicsi a mellem (75a), akkor hogy "dobjam ki"? Kép lent
2016. aug. 26. 17:49
1/6 anonim válasza:
Hát azért nem olyan kicsi. Barátnőmnek is ekkora van, de ő pushuppot hord. Nyugi jó cicid van. 17/F
2/6 A kérdező kommentje:
ez nem az enyém xd azért kérdezem :D
2016. aug. 26. 19:19
3/6 anonim válasza:
Hát az én 75/a-s melleim nem így néznek ki, az biztos :D Meg ez már alapból nem a "kidobott" állapot? Vagy ez az amit el szeretnél érni? Mert ha tényleg 75/a-s vagy, szerintem ez lehetetlen.
4/6 anonim válasza:
ja, most láttam hogy kommentet is írtál...hát, szerintem tegyél le róla, még ha kitömöd a melltartódat, akkor sem fognak ilyen szépen "összeérni". Egyszerűen nincs hozzá elég anyag :(
5/6 A kérdező kommentje:
NEM SAJÁT :D viszont ennek a lánynak 75b :o
2016. aug. 26. 19:34
6/6 anonim válasza:
Nekem is 75A-s melleim vannak, kicsik, de feszesek és kerekek, a tenyerem kitöltik, sőt még a páromét is. Ilyen kicsi cicikkel nem igen lesz dekoltázod, még extra push uppal sem. Szerintem olyan melltartót vegyél, amiben csak egy kis push up van, én legutóbb H&M-ben vettem ilyet. Picit összenyomja meg fentebb tartja a cicit, de éppen hogy csak kényelmes és szép mértékben. Nem egészséges és nem is szép az ilyen nyakig felnyomott mell, ráadásul gondolj bele, ha pl. leveszed a melltartód a friss kapcsolatod előtt... Elég kiábrándító. Mindenki fogadja el, amilye van, nekem is időbe telt, de sikerült. 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!