Visszaadják a pénzt egy halom ruhára ha egyik sem tetsző karácsonyi ajándék? Blokkok : bershka, h&m, c&a, pimkie. Egyik se kell cimkesek blokkosok
Nem hogy inkabb nekem adnad!!! Anyam, en nagyon orulnek neki! :D
Egyebkent mond az igazat szerintem. Ajandek volt, es nem tetszenek, szeretned a penzt inkabb.
H&M, Zara, Bersckha vagy hogy írják es társai visszaadják ha új állapotban címkével viszem vissza őket. Ne kamuz mond meg ajándék de nem a te ízlésed és pénzt kérnel vissza nem akarsz most vásárolni.
Vissza fogja adni, nekem visszaadták már igy. De légy kedves es udvarias. Van erre EU jogszabály is.
A C&A is visszaveszi a tapasztalatomból :)
De átvthatod ajándékkártyára is
Hát de azert ezek új címkés makulatlan ruhák voltak. A flitteres meg tipikusan szilveszteri és még nincs szilveszter. Rosszul esett ahogy bántak velem. De visszaadták ez a lényeg.
A Bershkában érdekes nagyon kedvesek barátságosak voltak.
Délután a C&a ba és Pimkiebe is visszavittem.
Leírom a tapasztalatot hátha valakinek érdekes lehet.
C&a kártyáta írta mert bankkártyával volt fizetve ezzel indokolták hogy ha az a kartya ott lenne vissza tudnák utalni de így csak ajandékkártya. Nos a sorban következővel meg ledumáltam hogy fizesse el és adja oda az árát így ennek is visszajött az ára
Pimkie szó nélkül tök kedvesen visszaadtak a penzt.
Így a teljes összeg nálam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!