Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Visszaadják a pénzt egy halom...

Visszaadják a pénzt egy halom ruhára ha egyik sem tetsző karácsonyi ajándék? Blokkok : bershka, h&m, c&a, pimkie. Egyik se kell cimkesek blokkosok

Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 16:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
49%
A H&M tuti visszaadja a pénzt, én is vittem már vissza.
2016. dec. 26. 11:16
 32/41 anonim ***** válasza:
82%
Karácsony után szerintem nem fognak ilyeneken problémázni, simán visszaadják a pénzt, vagy max. azt mondják, hogy vásárold le.
2016. dec. 26. 12:18
 33/41 anonim ***** válasza:
43%

Nem hogy inkabb nekem adnad!!! Anyam, en nagyon orulnek neki! :D

Egyebkent mond az igazat szerintem. Ajandek volt, es nem tetszenek, szeretned a penzt inkabb.

2016. dec. 26. 15:08
 34/41 BulmaSwan ***** válasza:
91%
Szerintem ezekbe mind visszaveszik, ha minden okés rajtuk. Meg kell mondani, hogy ajándék volt és nem tetszik. Nem foglalkoznak igazán az indokkal, ha látják rajtuk, hogy nem hordottak és a címkék is megvannak. H&m-be tuti visszaadják a pénzt is, a többibe nem tudom. Máskor a családnak mond meg, hogy adjon ajándékutalványt ezekbe az üzletekbe, ők is kijöhetnek (olcsóbban), te meg azt veszel rajtuk amit akarsz.
2016. dec. 26. 19:50
 35/41 anonim ***** válasza:
91%

H&M, Zara, Bersckha vagy hogy írják es társai visszaadják ha új állapotban címkével viszem vissza őket. Ne kamuz mond meg ajándék de nem a te ízlésed és pénzt kérnel vissza nem akarsz most vásárolni.

Vissza fogja adni, nekem visszaadták már igy. De légy kedves es udvarias. Van erre EU jogszabály is.

2016. dec. 26. 21:59
 36/41 A kérdező kommentje:
És a c& a val van tapasztalat? Mert az cseret ir a blokkon de mit ne mondjak az a bolt nem az en vilagom.
2016. dec. 27. 00:01
 37/41 anonim válasza:

A C&A is visszaveszi a tapasztalatomból :)

De átvthatod ajándékkártyára is

2016. dec. 27. 01:20
 38/41 A kérdező kommentje:
Most vegeztem hmben visszaadták, de tök flegma volt a csaj odahívott egy másikat is es vagy 5 percen át nézték át töviről hegyire meg megszagolgattak !! Úgy éreztem magam mint ha azt hinnék hogy hordtam vagy valami mást vinnék vissza pedig én nagyon kedves voltam. Előtte Bershkában voltam ott mosolyogva visszaadták nem is kérdeztek semmit. Eddig ennyi
2016. dec. 27. 10:41
 39/41 anonim ***** válasza:
48%
Köszönd azoknak, akik egy-egy alkalomra "kikölcsönzik", aztán viszik vissza. Így ingyen volt ruhájuk a buliban.
2016. dec. 27. 14:00
 40/41 A kérdező kommentje:

Hát de azert ezek új címkés makulatlan ruhák voltak. A flitteres meg tipikusan szilveszteri és még nincs szilveszter. Rosszul esett ahogy bántak velem. De visszaadták ez a lényeg.

A Bershkában érdekes nagyon kedvesek barátságosak voltak.

Délután a C&a ba és Pimkiebe is visszavittem.

Leírom a tapasztalatot hátha valakinek érdekes lehet.

C&a kártyáta írta mert bankkártyával volt fizetve ezzel indokolták hogy ha az a kartya ott lenne vissza tudnák utalni de így csak ajandékkártya. Nos a sorban következővel meg ledumáltam hogy fizesse el és adja oda az árát így ennek is visszajött az ára

Pimkie szó nélkül tök kedvesen visszaadtak a penzt.

Így a teljes összeg nálam :-)

2016. dec. 27. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!