Visszaadják a pénzt egy halom ruhára ha egyik sem tetsző karácsonyi ajándék? Blokkok : bershka, h&m, c&a, pimkie. Egyik se kell cimkesek blokkosok
Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 16:43
11/41 anonim válasza:
szánalmas vagy. Tudod van a mondás: ajándék lónak ne nézd a fogát.
Más nagyon boldog lenne ilyen ajándékoktól.
Gucciba jársz vagy mi a gond velük? Ha abba járnál nem kéne az a pénz.
Nevetséges. Legalább odaadnád a rászorulóknak vagy valami...
12/41 anonim válasza:
Mond a szemükbe a családtagjaidnak hogy ezek gagyik és nem "kellenek".
Aztán lesheted hogy kapsz bármit is, arról nem beszélve hogy megbántod őket.
13/41 anonim válasza:
Senkinek nem tűnt fel hogy kamu?
25-re végződő ruha ár?
14/41 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ezzel a baj...
Az ar pedig a blokkok összessége. De most néztem volt ben 8995 ftos is. Ez is 5re végződik
2016. dec. 25. 18:48
15/41 A kérdező kommentje:
Nagymamát pl nem akarom megbantani. En peccegedtem hogy pénzt szeretnék nki is pl de szte az nem ajándék. Nem a márkával van bajom hanem magukkal a cuccokkal nem tetszenek. Ad 2. Rengeteg ruhám van és szeretem magamnak megvenni jelenleg nem kell semmi..
2016. dec. 25. 18:53
16/41 anonim válasza:
Hát jó sok ruhát kaphattál, ha ilyen márkákból 100ezer az áruk.
Minek kaptál ennyit, ha ilyen válogatós vagy?
Amúgy nem kötelező visszafizetniük az árát.
17/41 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Mert mindenki ruhát adott kivel faterék pénzt. Azt hiszik biztos ennek örülök 2 nagy taska ruha
2016. dec. 25. 21:13
18/41 A kérdező kommentje:
Egyébként bershkában meg pimkieben szoktam vásárolni lehet onnan gondolták,de most semmi nem kell és ezek egyáltalán nem az izleseim amit kaptam. Pl van egy csilliogo csillamos ruha 8990 meg egy flitteres ruha 17990 hova vegyem fel?
2016. dec. 25. 21:15
20/41 anonim válasza:
senkit nem érdekel hogy miért viszed vissza, de ha látják rajtad hogy flegma és beképzelt vagy pofánröhögnek majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!