Akinek 30 soros bakancsa van, attól kérdezem, hogy nektek hogy van befűzve? Minden sorba jutott a fűzőből? Illetve még annyi, hogy milyen viselettel szoktátok hordani a bakancsotokat?
Egy új 30 soros bakancsról van szó, amit tegnap fűztem be. Végülis sikerült, és már elég jól megy, de az elején nagyon sokat szenvedtem vele, így 1-2 órán át biztos elszórakoztam vele tegnap...
Bár lehet, hogy nem "rendeltetésszerűen" fűztem be, mivel úgy csináltam, hogy csak a fűző egyik felét fűztem végig, a másik felét pedig egyből a legfelső sorba /ez utóbbival kezdtem, majd a fűző másik felének végigfűzögetésével folytattam/.
Az elején még a hagyományos módszerrel próbáltam, de kb. a szár felénél elfogyott a fűző hosszúsága. De még a feljebb leírt módszernél se lett volna elég a hosszúság, ha nem úgy csinálom, hogy mindig kihagyok 1 sort... Szóval 1 sort befűzök, 1 sort kihagyok, 1 sort megint befűzök és így tovább. A fűző amúgy a hozzáadott gyári fűző.
Egyébként teljesen jó így is, csak érdekelne, hogy nektek sikerült végigfűzni mind a 30 sort és a fűző mindkét végével végigmenni a sorokon?
Az érdekelne még, hogy milyen viselettel hordjátok? Nadrág betűrve, nem betűrve, lányok szoknyával vagy nadrággal? /Bár szoknyával szerintem fura lenne, de már láttam lányt, akinek pl. a rövidebb, 20 soros bakancs jól nézett ki szoknyával./
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!