Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon hülyének néznének ha...

Nagyon hülyének néznének ha ezt felvenném?

Figyelt kérdés
A lolita stílus tetszik de csak a visszafogottabb amik szerintem jól néznek ki elegáns alkalmakkor... [link]

2016. dec. 24. 12:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Karácsonyra vagy más családi alkalomra nagyon jó, elegáns és nem hétköznapi.
2016. dec. 24. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:

jézus isten hova akarod ezt felvenni? vmi jelmezbál lesz?

hát ez a nap se más, na meg ha más is, nem a ruha fogja megmásítani, hanem aki benne van ... szal nem értem a dolgot.

2016. dec. 24. 12:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi,én is ezt gondoltam róla 😊
2016. dec. 24. 12:39
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 hát úgy látszik neked nem tetszik 😁 Nem tudom nekem mindig tetszettek a nem hétkoznapi dolgok és ez még a visszafogott ruha 😂
2016. dec. 24. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még Japánban is megnézik az utcán a lolita stílust, itt meg pláne. Viszont ha tetszik, akkor vedd fel, ne érdekeljen.
2016. dec. 24. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Ameddig érdekel, hogy más mit gondol, addig ne vedd fel. Én mindenféle fura cuccot felvettem anno, biztosan sokan hülyének néztek, de soha egy percig sem érdekelt és nem gondolkodtam rajta, hogy más emberek mit gondolnak rólam, vagy a ruháimról.
2016. dec. 24. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Japánban is megnézik?? Tokióban a lolitánál sokkal cifrább cuccokban is járnak tinik, a lolita fel sem tűnik.

Nekem nagyon tetszik a classic lolita stílus, és ha lenne pénzem, mindenképp vennék, vagy varratnék ilyet. Szerintem nagyon szép, elegáns, és semmiképp nem jelmezszerű.

Az, hogy megnéznek-e, nagyban függ attól, hol laksz. Én pl. falun lakom, itt egy egyszerű, kawaii pandás sapka miatt megnéznek, megmosolyognak, néha kinevetnek, de a városban, ahol tanulok fel sem tűnik. Ha lenne lolita ruhám, simán felvenném karácsonyra, szerintem még a nagyimnak is tetszene.

17/L

2016. dec. 24. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez annyira már nem a "visszafogott" kaliber de ha jól öltözöl hozzá végülis megoldható bár én inkább alkalomra viselném max az "előkés" része miatt, utcára inkább a masnis-csipkésebb jobb szerintem
2016. dec. 24. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos megnéznének és megoszlanának a vélemények.olyan úgyse lesz hogy mindig mindenkinek megfelelj. Vedd fel, légy benne magabiztos, szerintem nagyon fain
2016. dec. 24. 20:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😁
2016. dec. 25. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!