Lányok, álltatok már ki gyomrost mert crop top volt rajtatok? Mennyire növeli ennek esélyét e ruha viselése?
Figyelt kérdés
Előfordult-e, hogy baráti körben tapasztalni akarták a látható hasfal állóképességét? Vagy legalábbis kérték, hogy hozzáérjenek?2016. dec. 20. 19:09
1/9 Sunshinedoll válasza:
? Nem. Ahogy a karom se akarja mindenki megfogdosni, csak mert rövid ujjú póló van rajtam :D Az ismerőseim kulturáltak.
2/9 anonim válasza:
Micsoda? Gyomronvágásról van szó?
3/9 anonim válasza:
:O
Nem, az én barátaim nem vadbarmok.
4/9 anonim válasza:
Attól még nem vadbarom valaki hogy néha gyomronvágja a haverjait teszt jelleggel.
5/9 A kérdező kommentje:
Előzetes engedély után gondolom.
2016. dec. 20. 20:36
6/9 anonim válasza:
mivan?? te beteg vagy? azért gyomros, mert crop top van rajtam?? nem vagyunk se értelmi fogyatékosok, se gettós verekedő cigányok, se 6 éves agresszív kisgyerekek.. normálus felnőtt emberre nincs ilyen hatással egy hasfal. hozzáérni se akar. ez tényleg elmebeteg dolog.
7/9 A kérdező kommentje:
Jó tudni. :)
2016. dec. 20. 21:16
8/9 anonim válasza:
Persze, meg a strandon is mindig.
9/9 anonim válasza:
álltál már ki tökön rúgást, csak mert kívül hordod a nemi szervedet, nem belül, mint a lányok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!