Férfiak! Mit gondoltok egy olyan nőről, aki ilyen időben tűsarkú csizmát hord? Dögös vagy nevetséges?
2016. dec. 15. 20:26
2/16 anonim válasza:
Miért lenne nevetséges? :D Mikor kéne tűsarkú csizmát hordani, nyáron 40 fokban??
(lány voltam, bocsi)
3/16 anonim válasza:
Ez talán egy kicsit túlzás. De most épp nincs eső, hó, jég, ilyenkor nincs vele gond.
4/16 anonim válasza:
szerintem nem nevetséges, vannak nagyon szép magassarkú csizmák
5/16 anonim válasza:
hogy tetszeni szeretne valakinek,vagy csak nőiesen szeret öltözni.
7/16 anonim válasza:
Miért lenne nevetséges? Irodában dolgozom, van dresscode meg minden, a csajok fele ilyesmi csizmákban flangál. Najó, nem ennyire magas talán.
Egyébként meg az időjáráshoz nem sok köze van, a legtöbben szerintem nem igazán mennek jeges terepre ilyenkor, a belvárosban meg simán kibírják, ahogy látom...
Egyébként nekem bejön, csak legyen ízléses.
22/F
8/16 anonim válasza:
Nem nevetsêges,inkább nőies,szexi!
9/16 anonim válasza:
Nevetseges???
A gumicsizma, ferfi acelbetetes bakancs, bakancs!!
Ezek a nevetsegesek, de ha noies az miert lenne az?
En orulok ha latok vegre egy not aki tud oltozkodni es nem ferfi ruhakat, cipoket visel mint ma a tobbseg...
10/16 anonim válasza:
A mindennapokban a bkvn pl nevetséges. Vagy ahogy baktat az úton és mindenre vigyaznia kell, egy alkalomra jo arra valo. Bár nekem egyébként is kevésbé tetszik szeretem ha inkabb kenyelmesbe van a nő és lehet egesz nap sétálni bárhova menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!