Bokacsizmát mikortól nem nevetséges felvenni?
Figyelt kérdés
Oké, hogy időjárástól függ, de csak szerintem fura esős időben, augusztus végén illetve szeptemberben felvenni? Hiába annyi a hőmérséklet hogy simán elfér az ember lábán, de valahogy nekem "természetellenes".2016. aug. 22. 12:58
1/5 anonim válasza:
Én nyáron is hordtam estére. Ha bele tudod építeni az outfitbe bármikor oké.
2/5 anonim válasza:
Én ccsak október közepe-vége fele szoktam elővenni, de ha valaki fázós, akkor egy nyári este miért ne? Nem mindegyik ugyanolyan vastag, valamelyik kb olyan vékony, mint egy magasított szárú tornacipő.
3/5 anonim válasza:
Inkább vedd fel, mint hogy fázzon a lábad, csak azért, mert naptár szerint még nyár van.
4/5 anonim válasza:
Szerintem anyagfüggő. Ha nem egy bélelt, prémmel dekorált cipőről van szó akkor jó választás. Minimálisan takar többet mint egy magas szárú cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!