Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti mennyire figyeltek...

Lányok, ti mennyire figyeltek oda a megjelenésetekre ha pasitok van?

Figyelt kérdés

Én 20 éves srácika vagyok, és hát bemutatnám az én öltözködési szokásom.

Ez a szeleburdi egyetemista típus lennék, aki van hogy elalszik az első előadásáról, és kócosan megy be egyetemre, sőt gyrossal mos fogat, korai napsugaraktól szemüveggel védi a szemét, és mindig bámulja a csodaszép emberiséget a villamoson.

No már most ezt azért csinálom, mert nem igazán számít, hogy mit gondol rólam a pesti tömeg, mert nem hiszem hogy látványos lennék, és nem számít itt a jó megjelenés sem különösen.

Ellenben ha a barátnőmmel találkozom, ő egy teljesen másik karon van, akkor azért kicsípem magam elég rendesen, arcszőrzet igazítás, fogmosás fogkrémmel, epres rágó, kölni, és ing meg mittudomén. Lévén neki a legjobb oldalam szeretném mutatni. Plusz (most nem egoista akarok lenni, de tényleg) félek, hogy felkeltem az ellenkező nem érdeklődését, ha folyton olyan lennék, mint Brad Pitt.

A barátnőm viszont mindenhol igyekszik úgy megjelenni, mnt Angelina Jolie, és még az is zavarja, ha valaki látná a pingvines zokniját. Én meg igazából elkezdek jajveszékelni, hogy hát őt nem csak a koldus szólítja le a blahán, hanem előfordulhat hogy hímtagok.

Nem mintha frusztrálna, hogy érdeklődnek iránta a pasik, sőt ez pont hogy nékem elismerés. Tegyük fel, hogy nem is csal meg, mert egymásnak élete-virágai vagyunk.

Csak nekem nehéz ezt megértenem, hogy miért oly fontos, hogy... ugyanolyan szépek legyetek a tömeg meg a pasitok előtt. Feltéve ha ez így van. :D Így van? Hogy van?

2016. dec. 14. 23:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Mert magának akar tetszeni.

Nem szeretek igénytelen lenni, én már akkor rosszul érzem magam ha alkalmanként kimarad a reggeli fogmosás. Tudom milyen egy gusztustalan lehelet túloldalán lenni, annak pedig nem akarom kitenni semelyik ismerősöm, de még a sarki kisbolt eladóját sem.

Egyébként rád való pólóban és nadrágban is lehetsz kényelmesen, nem kell 60 számmal nagyobbat venni és máris nem úgy nézel ki mint egy igénytelen pacuha. Nem csak az ing jelenti a normális öltözetet.

2016. dec. 15. 14:40
 12/24 anonim ***** válasza:

Akkor kérdező te szerencsés vagy hogy normálisabb közegbe kerültél ahol kevésbé előítéletesek az emberek, de annál inkább megértőek és elfogadóak.

Én pont olyan környezetben élek, ahol a tipikus "ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs az".

2016. dec. 15. 15:40
 13/24 anonim ***** válasza:
Én már 4 éve vagyok együtt a barátommal, együtt is élünk. Nálam a sima, szőrtelen puha bőr alap mindenhol, sminkelni nagyon szeretek, ezért szinte mindennap megteszem, van amikor csak egy 10 perces sminket készítek, de ha olyan kedvem van 1-2 órán át festegetem magamat. Hajamat 3 naponta mosom, hosszú és festetlen, odafigyelek az ápolására, így mindig szép. Csinosan öltözködöm.. És mindezt magam miatt, de természetesen örülök a pozitív visszajelzéseknek. Barátom is büszke rám. :)
2016. dec. 15. 15:46
 14/24 anonim ***** válasza:
Én kb ugyanugy öltözködtem amikor a barátommal találkoztam, mint amikor csak simán suliba mennék. Sokszor iskola után találkoztunk és így nem lett volna megoldható az átöltözés meg ilyensmi. Alkalmakra persze szebben öltöztem és többet csinosítottam magam.
2016. dec. 15. 15:53
 15/24 anonim ***** válasza:
Csak tudnám mire vagy ilyen beképzelt
2016. dec. 15. 15:58
 16/24 anonim ***** válasza:
Én mióta barátom van nem sminkelek meg hasonlók mert minek. Ő úgy szeret ahogy vagyok és ez a lényeg. Másnak meg nem akarok tetszeni
2016. dec. 15. 16:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Pont hogy akkor figyelek oda jobban :) szingliként megengedhettem magamnak hogy mosatlan hajjal pokrocba csavartan smink nelkul doglodjek az agyban egy konyvvel ha ahhoz volt kedvem. De egy ferfi mellett ez inkabb taszito jelenseg lenne igy olvasas kozben is minimum meg vagyok fesulkodve stb. :D
2016. dec. 15. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Elolvasva a torteneted vegig en pasi lval vagy anelkul meg ha a boltba megyek is le ahol tudom hogy az elado nenike van akkor is sminkelek feloltozok... ez magammal szemben egy igeny...
2016. dec. 15. 18:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemre jársz?:D
2016. dec. 15. 19:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Én alapból elég feltűnően öltözöm, pasimmal attól függ hova megyünk, ha randi akkor persze mégjobban kicsípem magam de ha csak egy séta a városban inkább kényelmesben lejjebb adom, akkor úgyis ő a lényeg ő meg már látott nyuszis XXL-es pólóban bolyhos rózsaszín zokniban kócos hajjal elfolyt sminkkel kimászni az ágyból szóval semmi újat nem lát :D

Mondjuk 4 éve járunk szóval itt már van egy ilyen "trehány rutin"

2016. dec. 15. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!