Hol vásároljak ha nem találok semmit a plázákban?
Általában a zarában, levisben,pull&bearben, bershkában szoktam. Valamint ismerek kis eldugott boltokat is, mint például a Retrock. Szeretek a mai divat szerint öltözködni. Ha felsőt akkor inkább olyat keresek, amibe nem izzadok bele. Szóval mostanában semmit nem találok, csak a neten pl. Asos.com-on, nastygal.com-on , de még nem mertem rendelni, inkább felprobálnám.
Bármilyen ötletet elfogadok:)
L/18
H&M-et nem szereted?:)
Én mindig ha nem tudok nagyvárosba menni, (vidéken élek) akkor tőlük rendelek. [link]
Pont most nagyon nagy leárazások vannak..:) Én 890 Ft-ért rendeltem egy nekem már régóta tetsző felsőt, csak vártam a leárazásra:) Ráadásul most 12.20-ig a kiszállítás is ingyenes.:)
Továbbra is az előző vagyok.
Most olvasom, hogy inkább netről nem szeretnél rendelni, mert felpróbálnád. Akkor pedig személyesen keresd fel a H&m üzleteket:)
Városonként és boltonként eltérőek a turik. Nálunk van Háda és Mitu, mindkettőből kg-s és darabáras is. Na a db-osok nem érik meg, a kg-s Mituból az egyik egy nagy fostalicska, a másik iszonyat jó. De leggyakrabban egy nevesincs turiba szoktam menni, max 400ft minden (de gyakran van akció, olyankor 100-200 ft) Kívülről pedig úgy tűnik mintha csak a nagymamáknak való ruhák lennének.
Sok türelem, idő és kedv kell a turizáshoz. Nem az hogy bemész havonta 1x, átnézed a legtetejét vagy a sor elejét és kimész. Kőkeményen túrni kell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!