Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen üzletből vegyek ruhát...

Milyen üzletből vegyek ruhát viszonylag jó áron plázákban?

Figyelt kérdés

Tehát most szokványos üzlet nevekre vagyok kíváncsi, amik szinte bármelyik üzletközpontokban megtalálhatóak.

Ti hol vásároltok? A lényeg, hogy egy nadrág vagy pulcsi ne tízezerbe kerüljön, de is nézzen ki teljesen szakadtnak.

Van pár tízezer forintom, ebbe bele kellene hogy férjen egy válltáska (szintén várok tippeket), pár nadrág, póló és pulcsi.

Mely boltokban tudnám ezt megoldani?

Köszi a segítséget!

2016. aug. 24. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
a terranova viszonylag olcsóbb a többinél. most még tartanak a leárazások érdemes beszerezni ott a ruhákat.
2016. aug. 24. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem voltam minden plázában így nem tidom, hogy van-e valamelyik plázában kik de mi ott vettünk tegnap nadrágokat meg felsőket...a new yorkerben pedig nagyon jó leárazások vannak
2016. aug. 24. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
KiK valóban a legolcsóbb, de talán pont emiatt nem is plázákban található meg. Plázás üzletek közül NewYorker, C&A, H&M talán a legolcsóbb, de a többiben is akadnak leárazások, ki lehet fogni nagyon jó árakat, csak hát ez a része kiszámíthatatlan.
2016. aug. 24. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mar ott vagy szerintem nezz be a Bershkaba is. Nem feltetlen olcso de ki lehet fogni learazasokat es ott nagyon jo cuccok vannak. Tobbsegeben az anyaguk is jo.
2016. aug. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!