Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Amikor magassarkúban vagy...

Amikor magassarkúban vagy valahol leszoktad venni csak azért mert fáj a lábad? Megteszed ezt utcán is?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert voltam egy gólyabálban, ahol a csajok kb. fele levette a cipőjét és úgy táncolt és ez nekem kicsit fura...
2016. dec. 11. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Minden nap van rajtam magassarkú, nekem hozzászokott a lábam,így csak akkor veszem le,amikor otthon vagyok.

Ezek a lányok még biztos "tanulók" a magassarkú hordásban.

14-15 éves korom körül még nekem is begörcsölt néha ,de már kibírok 8-12 centisben egy egész napot.

2016. dec. 11. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Felvették mert úgy gondolták muszáj, aztán rájöttek hogy mégsem. Felnőtt nő nem vesz fel olyan cipőt ami nem kényelmes.
2016. dec. 11. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Akkor inkabb ne vegye fel... golyabal azert mas, oda jol erezni megy magat az ember. De ha valahol "meg kell jelenni", akkor nem fogom ledobni a cipot:D

Persze nyaron elofordult, hogy mar verben alltam a cipoben es amikor mar ilyen kis zugutcakban üentem haza, akkor levettem. Ha ilyen baleset van, akkor ertheto.

2016. dec. 11. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
nem fogok mezítláb vagy harisnyában mászkálni sehol, pláne nem utcán. egyrészt már figyelek rá, hogy ha magassarkút veszek, az viszonylag kényelmes és jó minőségű legyen, tudjak benne járni és ne törje véresre a lábam 10 perc után. ha olyan esemény van, hogy egész éjszaka rajtam kell, hogy legyen és pl táncolni kell benne, akkor viszek magammal egy tartalék lapos, kényelmes cipőt végszükség esetére és ha nagyon nem bírnám, átveszem azt.
2016. dec. 11. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Van egy kínai magassarkúm aminek a hordása egy idő után nagyon fájdalmas, így volt hogy utcán kénytelen voltam levenni, inkább nézzenek meg azért mert harisnyában sétálok (melegben persze) mint hogy kiröhögjenek mert nem tudok magassarkúban járni.

Azért egy gólyabál az más, ott illik magassarkúban megjelenni egy darabig, utána a kutyát se érdekli hogy miben van. Ugyanilyen az esküvő is... A templomban és a tanácsházán azért illik magassarkúban lenni, de a lakodalmon egy-két pohárka után már senkit nem érdekel hogy mezítláb van az ember:)

Egyébként jobb minőségű magassarkúban nem szabad fájnia a lábnak, szóval ha nem azt a kínai cipőmet veszem fel, hanem mást nincs ilyen problémám

2016. dec. 11. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:

A gólyabál nem egy utca és nem is egy operabál. Nem is bécsi keringőt járnak az emberek hanem a meghívott megasztár vagy dj zenéjére ropják.

Viszont illik a ruhához illő lábbelit viselni. Plusz vegyük figyelembe az átlag egyetemista költségvetését, keveseknek futja gyönyörűszép, vajpuha bőrből készült alkalmi cipőre amit évente pár alkalommal viselhet csak.

2016. dec. 11. 15:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha kényelmetlen, hát kényelmetlen.

Az ilyet egy szebb, extravagánsabb loaferrel is ki leht kerülni.

2016. dec. 11. 22:21
 8/10 Metionin ***** válasza:

Igen, értettségiről hazafelé tartva, amikor kiderült, hogy a buszom korábban indul és futnom kell, bizony levettem és úgy vágtam sprintet az állomásig. A következő buszom 3 óra múlva jött volna.

Egyébként nagyon ritkán van rajtam magassarkú, csak akkor veszem fel ha muszáj, és csak az adott esemény időtartama alatt van rajtam, egyébként viszek váltócipőt, amiben elmegyek a helyszínre és haza. De ha lehetőségem van rá, kerülöm és egy elegáns lapostalpú cipőt veszek fel, a saját államvizsgámon és diplomaosztómon is abban voltam, az kényelmes.

2016. dec. 13. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, nekünk a céges karácsonyi bulin a 25-50 közötti korosztálynak semmi gondot nem okozott, hogy amikor táncra perdültek, levették a magassarkút, és senki nem is akadt fenn ezen mert évek óta mindig így ment. Talán kicsit merevek nálatok az emberek, vagy nem tudom.
2016. dec. 14. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktam levenni Sosem pedig volt hogy pokolian fájt mert kiment a bokám benne.de hiába fájdalmas imádok magasabb lenni.télen is nagyon magas csizmát hordok pedig jópár esés volt hóeséskor
2016. dec. 16. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!