A lány testvérem bulizni szeretne egy pár emberrel?
A testvéremmel elvesztettem egy fogadást és az volt a tétje hogy ha ő nyer akkor be kell szerveznem neki embereket hogy vele bulizzanak valahol(neki az is jó ha egy társaságba megy).15 éves,egyébként szilveszterről lenne szó és megígérte hogy rendes lesz és jófej.Mondta hogy ha számít valamit akkor ez az összeállítás lesz rajta:
Felső: [link]
Harisnya: [link]
Magassarkú: [link]
Itt mi a kérdés?
Mit szeretnél megtudni: A véleményünket a ruháról,vagy azt,hogy helyeseljük-e azt,hogy 15 évesen bulizzon a testvéred?
A felsőre még azt mondom: oké, bár nekem egy kicsit túl fényes és mű az anyaga.
A tűsarkú, harisnya... szerintem egy 15 évesnek ilyen kivitelezésben még nem való.
A testvéred...
Nagyon nem illik össze ez a szett. Ha ezekből kell kihozni valamit akkor: Maradjon a felső (nem tűnik valami szépnek fotón sem, de élőben lehet más) a magassarkú és hozzá egy szűkszárú farmer. Plusz hogy fent ne legyen diszkógömb valamilyen hosszú lógós nyakláncot vennék fel, hogy megtörje.
De amondó vagyok, hogy magassarkú helyett egy sima csizmával jobban járnál. Kényelmesebb egész estére és nem fagy kopogósra a lábad ha kimennétek megnézni a tűzijátékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!