Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, miért gáz a zoknitok?

Lányok, miért gáz a zoknitok?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért gáz ha látja valaki a zoknitokat?

A lány osztálytársaim is: "jaj már megint kilátszik a zoknim". Némelyik meg már lassan zoknit sem húz, inkább feltöri a lábat a cipő, csak hogy ne legyen gáz hogy kilátszik a zoknia. Nálatok ez miért gáz?

Kort is írjatok létszi.

17/f

2016. dec. 6. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Háát,nem is értem. Nekem ez nem gáz.
2016. dec. 6. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
az enyém nem gáz - nem szakadt, retkes, stb., hanem egy átlagos ZOKNI. :D 17/L
2016. dec. 6. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Öö nem tudom, én nem szoktam gáznak érezni. :D
2016. dec. 6. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja és 18/l
2016. dec. 6. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ara gondolsz, amikor a cipo es a nadrag kozott latszik a zokni, de nem csak a szele, hanem mondjuk bokacsizma van a csajszin meg skinny farmer es rendes szaru zokni, es az marha hulyen nez ki. Olyan mintha bokavillantos lenne es igenytelen. Ezert hordok bokazoknit, de neha az is virit. Pl fekete cipo, szurke farmer es a neonpink zoknim szele meg leskelodik ki a cipombol. Ez pl ma volt, de csak suliban tunt fel.
2016. dec. 6. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem ha a cipő és nadrág közt látszik a zokni, akkor is ha egyszínű, és pl a fekete cipőhöz fekete zoknit húzok. Egyszerűen szerintem idétlennek tűnik és rossz összhatást kelt. Tavasszal meg boka vagy titokzoknit húzok, akkor nem zavar ha látszik.
2016. dec. 6. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Pedig a kérdés jogos. Egyesek betegesen irtóznak attól, ha a cipőből kilátszik egy kicsi is a zokniból. Még ilyenkor is - ha véletlenül nem vesznek csizmát - inkább villantják a bokát -2 fokban is, mintsem hogy bárki meglássa a zoknijukat. Emlékeim szerint pár éve jött be ez a hülyeség, előtte 100 évig senkinek nem jelentett ez problémát.
2016. dec. 6. 19:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát igen ez az. Ezért nem értem, szerintem semmi gáz nincs venne.
2016. dec. 6. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért csinálják...

Eleve a bokavillantós nadrág-cipö nagyon egészségtelen ilyen idöben. Nem csak felfázni könnyü, de a bokaizületek ugy begyulladhatnak,hogy egy életre emlegetni fogják a leányzók azt a bizonyos napot, mikor inkább divatoztak, mint sem védjék/takarják/melegítsék a bokájukat.

2016. dec. 7. 09:52
 10/10 Metionin ***** válasza:
Nem tudom, nem ismerek ilyen lányt, aki szerint ez gáz lenne. Én pont hogy szeretem a zoknikat, egyszínű és jó színű zoknijaim vannak, szóval ha kilátszik a félcipőm meg a csőgatya között, az egyáltalán nem gáz, sőt van amikor kifejezetten megy a többihez.
2016. dec. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!