Elég erősen jött az előző napokban, a mostani a 4.nap. Nagyon rossz érzés, amikor érzem, hogy kifolyik, vagy egy-két darabka kipotyog. Betétet használok, abból vastagat, azzal nincs baj hogy átáznék. Tampont semmi esetre nem tudnék használni, annak ellenére, hogy tudom, hogy sokak szeretik. De azért suliban elég ciki lenne, ha jajgatnék, sikoltoznék, hogy jön ki a vér és hasonlók. De egyszerűen nem bírom. Ti mit javasolnátok? Voltatok már hasonló helyzetben? Vagy csak engem zavar ennyire ez?
Görcsoldó és otthon sok alvás. Ja, és rakj valami meleget a hasadra, attól nekem nem fáj annyira. Nekem bejött! :)
Ne aggódj, idő múlva hozzászoksz. Ha meg nagyon nem bíros menj el anyuddal nőgyógyászhoz (nem kell aggódni, nem nézi meg, mert nincs mit, fiatal vagy). Doki ír föl valamit, ha nagyon kell, aztán kész. Kitartást!!!
2016. nov. 30. 14:28
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Bár fájni nem fáj a hasam, az a szerencsém. Csak ahogy kijön, az zavar. És attól félek, hogy holnap suliba meglátja rajtam valaki, hogy valami nem oké. Különösen a fiúk...
2016. nov. 30. 14:31
4/8 anonim válasza:
Majd hozzászoksz, sőt, idővel enyhülhet is, általában az első nagyon durva (meg szülés után). Suli miatt ne aggódj, ha rákérdeznek mondd azt, hogy elrontottad a hasad, vagy ilyesmi. Csak figyelj olyan alap dolgokra, hogy gyakran cserélj betétet, stb. Minden oké lesz, kitartást!!! :)
2016. nov. 30. 21:45
5/8 anonim válasza:
miért nem akarsz tampont haszálni? én csak kicsit több mint fél évet vártam vele az első óta. azóta nagyjából kitapsztaltam mit hogyan, és sokkal kényelmesebb mint a betét. meg ha már ennyire nem bírod elviselni a vért, a tesi óra kínszenvedés lesz neked. (mint ahogy nekem is az volt..)
2016. dec. 1. 16:16
6/8 A kérdező kommentje:
Már kipróbáltam, hogy milyen a tampon. Fel se ment, mert nagyon fájt. De most kaptam extravastag betétet, az jól összefogja ott a vért, a farmernadrág meg jól tart, kevésbé érezhető a folyás mint mondjuk egy egyszerű pamutnadrágban vagy leggingben.
2016. dec. 1. 22:40
7/8 A kérdező kommentje:
Ja és 1. válaszoló, köszönöm a biztatást, már kezdem megszokni, hogy iskolában muszáj tűrnöm, idővel meg majd remélem mégjobban megszokom.:D
2016. dec. 2. 14:06
8/8 anonim válasza:
Igaz menstruáció alatt próbáltad a tampont? Ha nem akkor persze hogy nem ment fel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!